Jäätymispiste

Se on taas työviikko paketissa ja leffan aika. Eipä mennyt tänään paljon aikaa leffan valintaan, sillä Netflix päätti ensimmäiseksi heittää ruutuu taas pitkästä aikaa hieman Espanjalaista elokuvaa ja Javier Gutierrezin. Eikä kyllä tullut kovinkaan suurena yllätyksenä se, että lopultahan tästäkin taas tuli aivan huikea leffailta monellakin tapaa.

Kuten tapoihin kuuluu, espanjalaisessa leffassa juoni on taas silkkaa timanttia. Leffan tarina on hyvin tuore ja mielenkiintoinen aivan alusta viimeiseen hetkeen asti. Tämä on hyvin tyypillistä ollut näille espanjalaisille leffoille lähes järjestään. Toki yksi suosikkinäyttelijöistäni tällä hetkellä Gutierrez vetää tässäkin taas erittäin hyvän roolin, vaikka ei nyt ehkä aivan niin dominoivassa roolissa olekaan. Muukin kaarti on täysin omiaan rooleissaan, eikä tälläkään kertaa moitittavaa jää mistään.

Sen lisäksi näissä espanjalaisissa leffoissa myös äänet ovat olleet kerta toisensa jälkeen pelkkään priimaa ja niin on tälläkin kertaa. Leffan äänet ovat vain 5.1, mutta jälleen loistava malliesimerkki, että niilläkin pärjää pitkälle, jos ääniin oikeasti viitsii panostaa. Äänet ovat hyvin elokuvamaiset, musiikin toimii loistavasti ja ennen kaikkea tilaäänet toimivat täydellisesti. Näin hyvin toimivaa pannausta en ole taas aikoihin kuullut, leffassa vaan leikitään äänillä jatkuvasti ja se nostaa leffan realismin aivan uudelle tasolle. Äänet ovat muutenkin hyvä harkittuja ja aitoja, eikä takakanaviakaan säästellä hetkeäkään.

Todella todella nautinnollinen leffa, joka ansaitsee paikkansa myös top-listalla. Leffa kesti sen vajaa pari tuntia, mutta aika meni kuin siivillä. Hyvää leffaa on kiva katsoa, ja nautinto, miksi näitä leffoja jaksaa aina vaan etsiä uusia ja uusia. Suosittelen lämpimästi!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s