The Secret Dare to Dream

Kyllä jokainen mieskin joskin tarvitsee hieman romantiikkaa, ja jos sitä ei muuten saa, niin leffakin voi auttaa pahimpaan hätään. Tänään fiilis oli vähän sellainen, että mikään action-tyyppinen ei oikein olisi maistunut, ja toisaalta mikään liikaa aivoja rasittava tuskin myöskään. Netflix tarjosi The Secret Dare to Dream nimistä leffaa, joka on kyllä ollut esillä siellä ennenkin. Leffan intro Netflixissä ei paljon kerron, toisaalta erittäin hyvä niin, sillä tämä leffa vaatii hieman sitä, että leffan juonta ei ole liian tarkasti tullut selvitettyä etukäteen.

Katie Holmes on loistava Mirandan roolissaan

Josh Lucas mysteerimiehen roolissa toimii täydellisesti. Tämä salaperäinen mies saapuu Katie Holmesin esittämän yksinhuoltaja-äidin elämään useiden sattumusten kautta, mutta onko kaikki sittenkään aivan sattumaa.

Eikä John Lucas jää Bray:nä yhtään sen huonommaksi

Josh Lucas on leffassa erittäin vakuuttava, rauhallinen, uskottava ja ennen kaikkea erittäin päättäväinen herrasmies. Katie Holmes puolestaan vetää vähintäänkin yhtä vakuuttavan roolin vahvava, itsenäisenä naisena, joka kaipaa vain pientä kipinää puhjetakseen todelliseen loistoonsa. Rakkaus, se yleensä syntyy sattumasta, mutta kun sen oikean löytää, sen yleensä tuntee. Niin myös tässä leffassa. Paljastamatta juonta sen enempää, niin eihän tässä leffassa sinällään hirveästi tarvinnut mielikuvitusta kuitenkaan käyttää tietääkseen mihin tämä kaikki tulee johtamaan.

Tiedätkö sen tunteen kun katsot koko päivän kännykkää ja odotat sitä yhtä viestiä

Leffa on kuitenkin varsin upeasti tehty, ja juoni on itseasiassa erittäin hyvä. Romanttiset elokuvat ovat usein joko todella mauttomia tai vastaavasti todella huonoja ja sokerisia, tässä ei ole kyse kummastakaan. Leffa on todella hyvällä maulla tehty laatuelokuva. Juoni kulkee useammassa kerroksessa, ja etenkin, jos juonta ei liian tarkkaan tiedä etukäteen, se yllättää leffassa useaan kertaan. Mysteerimiehen tausta paljastuu pala kerrallaan ja kuten olettaa sopii, miehen aikeet ja sydän on lopulta puhdasta kultaa.

Kunnes lopulta päädytään kahveille..

Kun omassakin päässä myllää kaiken laista, ja työviikko alkaa olla jo pikku hiljaa voiton puolella, oli tämä leffa varsin hyvä valinta tähän väliin. Eikä vain olosuhteiden vuoksi, mutta leffa on muutenkin ihan leffana erittäin hyvä, johon on helppoa ihastua ja rakastua. Miranda ja Bray ovat kuin luodut toisilleen ja kemia toimii leffan alusta lähtien. Hyvää romanttista elokuvaa kaipaavalle tämä on mielestäni loistava valinta.

ja loppu on..

Historiaa..

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s