Anelka – Väärin ymmärretty

Tuli tuossa viikko takaperin katsottua Tony Parkerista kertova Ranskalainen dokumentti, ja ikään kuin jatkoksi sille, tänään vuorossa oli jalkapallotähti Nicolas Anelkasta kertova dokumentti. Jos Parker oli enemmänkin kuin kaikkien kaveri, Anelkasta ei voida sanoa aivan samaa. Siinä missä Parker oli esimerkki ja ”kunnollinen”, Anelkasta puhuttiin lähinnä ongelman aiheuttajana. Tämän dokumentin tarkoituksena oli kuitenkin yrittää hieman putsata sitä kuvaa, joka Anelkasta on monelle jäänyt.

Ainakaan dokumentti ei anna Anelkasta sellaista kuvaa, että hän olisi ollut muiden pelaajien epäsuosiossa, vaan enemmänkin kahnauksia oli valmentajien ja lehdistön kanssa. Anelka halusi menestyä, ja sellaiselle urheilijalle valmentaja on usein punainen vaate sekä hyvässä että pahassa. Pelaaja haluaa olla aina parhaimmillaan, siihen ei kenenkään haluta tulevan väliin. On myös pelaajia, joiden asenne on oman kehityksen esteenä, täytyy kuitenkin myöntää, että Anelka taisi aika usein olla oikeassa, ainakin tämän dokumentin perusteella. Pitää kuitenkin muistaa, että jos pelaajat ovat näissä sarjoissa isoja egoja, niin ovat myöskin valmentajat.

Parker dokumentin sijaan tässä dokumentissä mentiin tapahtumia hyvinkin tarkasti aika järjestyksessä ja sen vuoksi dokumentti oli aika helppoa seurattavaa. Toisaalta, kun tässäkin kaikki puhe oli Ranskaksi, ei tekstejä voinut jättää hetkeksikään lukematta tai tippui kärryltä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin hyvä ja mielenkiintonen dokkari, suosittelen lämpimästi etenkin kaikille jalkapallosta kiinnostuneille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s