Outside the Wire

Netlfixin ensimmäisiä 2021 uutuuksia Outside the Wire pitäisi käsittääkseni olla Netflixin ns. isoja uutuuksia tähän vuoden alkuun. Leffan suhteen itsellänikin jonkinlaiset ennakko-odotukset, vaikka leffaan en sen suuremmin ollutkaan tutustunut. Kyseessä kuitenkin Science-Fiction toimintaa, Atmos leffa ja uutuus, jotain odotuksia tämä siis joka tapauksessa nostatti.

Leffan alku oli kuitenkin aika paljon haukottelua, joo, kyllähän leffassa silti koko ajan jotain tapahtuikin. Varsin action-packed leffa, mutta silti alku lähti jotenkin kovin hitaasti liikkeelle. Kun muutamia juonenkäänteitä alkoi tapahtua niin leffa alkoi kiinnostamaan enemmän, mutta ei ehkä kuitenkaan oikein missään vaiheessa päässyt aivan maaliin. Leffan loppu oli aika yllätyksetön ja sinällään jopa hieman tylsä. Ei tämä huono ollut, mutta ei missään tapauksessa myöskään mikään erityisen hyvä.

Leffassa tosiaan oli Atmos-äänet, ja sama itku jatkuu edelleen. Netflix ja Atmos eivät vaan yksinkertaisesti toimi vaikka mitä tekisin. Tänään itseasiassa jopa luulin, että jotain muutosta olisi tullut, sillä kesti aika pitkään ennen kuin ääni alkoi temppuilla. Sen jälkeen kun temppuilu alkoi, ei leffaa taas jaksanut enempää katsoa. Vaihdoin sitten taas Panasonicin puolelle katsomaan leffan loppuun. Tämän jälkeen ääni taas toimi hyvin, mutta kuvankoko tälläkin kertaa hieman pieni. Vähän koitin leffan jälkeen asiaa tutkia, mutta ei jaksanut enempää. Selvitellään joskus, jos Netflix ei tuota asiaa Apple TV:n puolella saa korjattua.

Äänet muuten leffassa olivat ihan ok, ei mitään erityistä, mutta sivu ja takakaiuttimia sentään käytettiin varsin kivasti. Räjähdyksistä puuttui jotenkin dynamiikkaa, laukausten sijainnit sentään toimivat aika kivasti. Kuva jostain syystä oli erittäin haalea (Panasonicin kanssa), mutta tähän en osaa varmasti sanoa oliko syynä leffa vai laitteet. Ihan leppoisaa sunnuntai-illan viihdettä joka tapauksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s