Hobbs & Shaw – Oisko kolmas kerta

Se alkaisi sitten olla lomat pidetty ja huomenna taas paluu arkeen. Loman loppumisen kunniaksi askelmerkit viimeiseen leffaan ennen arkea oli hyvinkin selkeästi tänään selvillä. Hobbs & Shaw -leffan olen nähnyt kerran leffassa, kerran striimattuna, mutta pitihän tuo leffa jossain vaiheessa hankkia myös omaan hyllyyn, ihan vaikka sen vuoksi, että kaikki muutkin Fast&Furious leffat sieltä löytyy, jos tämän nyt voi virallisesti tuohon sarjaan edes laskea. Tänään kuitenkin kaivattiin päätöntä hurjastelua, paljon äänitehosteita, vähän huumoria ja ennen kaikkea hyvää fiilistä.

Hyvää fiilistä tämä leffa tarjoaa, vaikka leffa ei itsessään mikään hirveän hyvä olekaan. Vielä kolmannellakin kerralla tuo herrojen täysin yli menevä nokittelu ärsyttää, se nyt vaan yksinkertaisesti menee yli, ja se mikä olisi voinut olla hauskaa ei enää ollutkaan. Nämä ovat leffan ne ns, hauskat kohdat, joten kun ne eivät naurata enää, niin laskee leffan arvoa paljon. Muutenkin näihin leffoihin kaipaan kipeästi myös muuta jenkiä, etenkin jos näillä nyt on tarkoitus olla jotain tekemistä Fast&Furious sarjan kanssa.

Äänet olivat sitä mitä tänääön haluttiin, kyllähän tässä leffassa paukutellaan oikein kunnolla, ja leffa on uusien Atmos leffojen aatelia, vaikka ei missään tapauksessa kuitenkin aivan kärkeen yllä. Leffassa on toimintaa riittävästi ja Atmostakin käytetään varsin kivasti. Kuva on priimaa niin kuin pitääkin, etenkin muutamat hidastetut kohtaukset osoittavat jäätävän hyvää ja tarkkaa kuvanlaatua.

Hobbs & Shaw kuuluu hyllyyn, ja kiva tätä on katsella uudelleenkin. Juuri niin kuin tänään, päättömään hurjasteluun loistavaa materiaali. Harmi kun uusin Fast & Furious jäi viime keväänä koronan alle, siinä taas yksi hyvä syy odottaa vuoden 2021 leffoja nopeasti valkokankaalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s