Lord of the Rings – The Two Towers

Tänään aamusta kun muu perhe lähti kotoa oli aika jälleen hautautua muutamaksi tunniksi leffahuoneeseen. Ja tosiaan muutama tunti siinä aina menee kun tätä leffaa alkaa katsomaan, tänäänkin tuollainen nelisen tuntia. Joku voisi kuvitella, että jos elokuva kestää sen 12-13 tuntia, niin vähintäänkin se keskimmäinen elokuva pitää olla aika paikallaan junnaavaa ja tylsää. Itse en nyt ihan tuolle linjalle lähtisi ja hyvä niin. Leffa oli itseasiassa jopa yllättävänkin hyvä ja kiinnostava koko neljän tunnin ajan. Mitään varsinaista kyllästymistä en kokenut, vaikka paikko silti myöntää, että kyllähän tämän leffan kanssa tavallista enemmän tulee kelloa katsottua, neljä tuntia nyt vaan on todella pitkä aika. Onneksi sentään katson tätä kotona, leffassa voisi olla jalat suussa aika moista tuskaa.

Leffa oli kuitenkin aavistuksen erilainen kuin ensimmäinen, oliko se sitten hyvä vai huono asia niin vaikea sanoa. Toisaalta leffaa jaksaa ehkä hieman paremmin katsoa ja mieli pysyy virkeänä, mutta toisaalta Frodo ei tässä osassa pahemmin eteenpäin päässyt, sehän kai koko leffan tärkein tarkoitus kuitenkin on. Nyt leffassa oli paljon enemmän taistelua, ja ehkä hieman vähemmän tarinaa, vaikka tokihan tarinakin tässä eteni. Jotenkin tässä toisessa osassa leffa alkoi muistuttamaan enemmän ja enemmän Games of Thronesia, taas kerran, onko se sitten hyvä vai huono niin en tiedä, molemmista olen tykännyt, vaikka aikaisemmin en ehkä uskonut tykkääväni kummastakaan.

Eipä tarvitse kuitenkaan sitä syytä tykkäämiseen kovinkaan kaukaa etsiä. Äänet ja kuvanlaatu tässäkin osassa luonnollisesti aivan huikeaa luokkaa ja se tekee monesta huonommastakin leffasta paremman. Joo, tässä ei ole kyse siitä huonommasta leffasta vaan koko saaga on tähän asti ollut erinomainen kokonaisuus ja olen nauttinut koko hommasta. Nyt taas kuitenkin tarvitaan vähän lepoa ja jotain muuta väliin, sitten jossain välissä vielä viimeinen leffa käsittelyyn ja sehän on sitten kaikista kolmesta se kaikista pisin. Ai niin, ja Gandalf ei kuollutkaan, loistavaa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s