KillBird

Tänään piti tsekata vaihteeksi löytyisikö Itunesin puolelta mitään mielenkiintoista ja suureksi yllätykseni löysin vuoden 2020 leffan KillBird 0,99 listalta. En muista, että olisin koskaan ennen löytänyt näin uutta leffaa tuolta listalta, yleensä leffat tuolla listalla ovat noin kolmisen vuotta vanhoja. Silti, vaikka KillBird oli uusi, se vaikutti myös erittäin hyvältä muutenkin, joten pitihän se sitten laittaa katseluun.

Ennakko-odotuksiin nähden leffa ei ollut aivan ehkä sitä mitä odotin, mutta eipä ollut leffa kyllä muutenkaan yhtään ennakolta odotettava, leffa oli lievästi sanottuna hyvinkin yllättävä ja hyvällä tavalla erittäin outo. En ole oikein vieläkään varma ymmärsinkö mitä kaikkea leffassa tapahtui, vaikka sen todella keskittyneesti katsoinkin. Joka tapauksessa tässä tapauksessa leffa ja juoni veivät kyllä katsojaa aika kuus nolla, tämä kaikki kuitenkin vain hyvässä mielessä. Leffa oli erilainen, mutta tämäkin vain hyvällä. KillBird on vakava, mutta todella hyvällä twistillä kuitenkin positiivinen ja jotenkin leppoisa jännitysleffa.

Pakko kyllä sanoa, että tykkäsin tästä leffasta aika paljon. Lisäksi leffan kuvanlaatu tuntui tänään jotenkin kovin hyvältä, mitä olen tosin todennut usein ennenkin Itunesin leffojen kanssa. Lisäksi kun tänään leffa oli 16:9 muodossa, niin tuon näyttävä kuva tuli vielä hieman harvinaisesti koko ruudun korkeudelta. Äänet olivat iltakatseluun ehkä hieman normaalia kovemmalla, mutta mitään ihmeellistä leffa ei siihen suhteeseen tarjonnut.

Tuli muuten tehtyä vielä tähän joulun alle yksi erittäin pikainen, mutta sitäkin paremmin harkittu leffahankinta. Olen jonkin aikaa yrittänyt löytää Lord of the Rings trilogiaa suomiteksteillä ja ehdottomasti UHD muodossa, mutta hinta on ollut joko todella kova, tai leffa on ollut loppuun myyty. Halvimmillaan Suomesta tuota on saanut satasen pintaan, ulkomailta aavistuksen alle kahdeksaan kymppiin. Nyt kuitenkin sattumalta juuri nukkumaan mennessä silmään osui tuo yksi tyylikkäimmistä koskaan näkemistäni levynkansista, Torissa. Hintaa viitisen kymppiä ja diilin tekemiseen maksuineen meni noin vartti. Nyt on leffasetti matkalla, saa nähdä ehtiikö Oulusta yhdessä yössä perille, vain meneekö vasta joulun välipäiviin. Yksi asia on kuitenkin varmaa, odotukset tätä kohtaan on enemmän kuin korkealla, vaikka mikään Lord of the Rings fani en ole (ainakaan) vielä koskaan ollutkaan. Aika monta leffaa on nyt matkalla, saa nähdä mitä posti huomenna tuo vai tuoko mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s