Pedon Raivo

Netflix ja Italialainen Pedon Raivo, siitä on keskiviikko ilta tehty. Leffa on uusi, mutta pyörinyt Netflixissä jo jonkin aikaa. Leffa on Warner Bros yhtiön leffa, joka lähtökohtaisesti pitäisi tarkoittaa jonkinlaista laatua, tai niin ainakin itse oletan. Enkä tämän leffan kannalta ollut kovinkaan väärässä.

Pedon Raivo oli äärettömän hyvä leffa. Leffan juoni ei sinällään eroa paljoakaan monesta muusta leffasta, mutta jotain aivan ainutlaatuista tässä leffassa kuitenkin oli. Leffa oli sen verran hyvä, että kelloa ei tarvinnut katsoa kertaakaan, ja tällä kertaa se pääsikin yllättämään pahasti (hyvästi). En muista koska olisin viimeksi nostanut tuolin pystyyn, taputellut itsekseni hyvän leffan merkiksi ja ollut valmiina laittamaan laitteet kiinni kun tajuan, että hetkinen, eihän tämä leffa vielä loppunutkaan. Näin kuitenkin pääsi käymään. Leffan lopetus olisi ollut älyttömän hyvä jo tuossa vaiheessa, mutta huono se ei ollut nytkään. Yllätys, sitä se erityisesti oli.

Leffan juonen lisäksi nautin tässäkin leffassa kovasti äänistä. Tilavaikutelma oli monessa kohdassa hienoa, ja sen lisäksi bassoa ei säästelty leffassa tippaakaan. Leffan muutamat kohtaukset olivat todella hyvää alapään käyttöä, ja teki leffasta äärettömän mukavan katsoa. Toinen asia äänissä tai musiikissa erityisesti pisti korvaan oli musiikit, jotka ensinnäkin oli erittäin hyvin suunniteltu tukemaan itse leffan tapahtumia, mutta toisaalta myös monessa kohtaan hyvin omanlaatuisia ja pirteitä. Musiikki ikäänkuin vei leffaa erityistehosteiden tavalla jatkuvasti eteenpäin mikä oli aika siistiä.

Loistava leffa, ja ansaitsee kyllä paikan top-listalla vielä näin vuoden loppuun. Suosittelen, oli varsin hyvää toimintaa ja välillä taas vähän erilaista sellaista. Juoni ei ollut mitenkään yllättävä, mutta siitä oli tehty monella tapaa hyvinkin yllättävä.

2 vastausta artikkeliin “Pedon Raivo

  1. Katsoin ”Richard Jewell” leffan Flixistä Suosittelen tätä Clint Eastwoodin ohjaamaa leffaa. Se on pitkä, mutta ei pitkästyttävä! Eastwoodilta tulee edelleen hyviä ohjauksia…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s