Dragged Across Concrete

Eilen kun leffaksi tuli valittua piraatit, oli vaihtoehtoja muutama muukin ja yksi niistä oli Netflixin Dragged Across Concreate-niminen leffa, jota tähdittää mm. Mel Gibson. Leffa vaikutti erittäin hyvältä, mutta jostain syystä tunnelma ei tuohon leffaan eilen ollut vielä oikea. Tänään se oli ja jotain juuri tämän tyyppistä toivoinkin tänään näkeväni.

Tämä leffa kuitenkin osoitti tänään jälleen sen, miksi leffojen katsominen on niin hauskaa. Jotenkin ollut vähän alavireinen olo koko leffojen katsomista kohtaan viimeaikoina ja tänäänkin mietin hyvin pitkään jaksanko katsoa yhtään mitään. Ajattelin valita elokuvan joka ei ollut kovinkaan actionpakattu, mutta toisaalta kuitenkin leffa, jossa tapahtuu. No, ei tapahtunut. Leffa oli todella hidastempoinen, ja suurimmaksi osaksi kuvattiin kahta miestä istumassa autossa, joko paikallaan tai liikkeessä, mutta kuitenkin. Siitäkin huolimatta leffa oli niin mielenkiintoinen ja intensiivinen, että kännykän katsomisenkin aikana leffa piti keskeyttää, ettei mitään jäisi näkemättä.

Leffan juoni on jotenkin hyvin erikoinen. Jonkinlainen ajatus leffan juonesta on koko ajan, mutta siitäkin huolimatta leffa yllättää joka kulmassa. Leffan juoni on suorastaan nerokas, siinä omassa genressään. Vaikka leffa kestää sen kaksi ja puoli tuntia niin leffan loppua ei tullut hetkeäkään odotettua, siitäkään huolimatta että leffan tarina eteni aika hitaasti. Mel Gibson on hyvä, mutta ei jää millään tapaa yksin.Vince Vaughn on oma itsensä, hyvä, mutta ei mikään erityinen. Sen sijaan Tory Kittles on mestarillinen omassa roolissaan, eikä roolitukset muutenkaan jää yhtään hullummiksi.

Yllättävä, erilainen, mutta ehdottomasti loistava leffakokemus oli tämä kyllä tänään ja antoi jälleen uskoa siihen, että hyviäkin leffoja riittää kun jaksaa etsiä. Muutama muukin on vielä Netflixissä odottamassa, joten niitä lisää taas ensi viikolla. Tätä uskallan suositella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s