Pirates of the Caribbean 5 ja Black Friday

Aloitetaanpa tällä kertaa tuolla jälkimmäisellä, eli monia varmasti kiinnostaa mitä tänä vuonna tarttui Black Fridaystä haaviin. Mitään laitehankintoja tällä hetkellä ei ole ollut haaveissa, joten sille osastolle en ole oikeastaan mitään edes katsellut. Toki muutamien liikkeiden listat on tullu selattua läpi, mutta kuten sanoin, jos ei ole mitään tarvetta niin ei näitä oikein hankita vain hinnan vuoksi. Leffaja sen sijaan tuli muutama hankittu, mutta tavallaan levyjen määrän sijaan sijoitin tällä kertaa laatuun. Tai ainakin toivon niin. Levyjä tuli hankittua yhteensä kymmen kunta niin kuin viime vuonnakin, mutta nyt niistä kahdeksan löytyy samasta Harry Potter setistä.

Harmi kun tuota settiä ei ainakaan tuntunut mistään löytyvän suomiteksteillä, joten briteistä englanninkielinen versio tuli tilattua. CDON.comista sen olisi saanut, mutta silloin versio olisi ollut blueray, jossa ns. tavalliset äänet. Halusin nyt kuitenkin ehdottomasti parasta, joten kaikki kahdeksan levyä DTS:X äänillä ja UHD 4K levyinä. Hinta mielestäni aika ok, noin puolet halvempi kuin oikeastaan mistään olen aikaisemmin löytänyt. Hintaa peri leffa tulee noin 8 euroa mikä kuitenkin on ihan ok. Etenkin kun katsoo noiden yksittäisten levyjen hintoja Suomessa. Lisäksi Gigantista löytyi tuo kolmas osa Fifty Shades of Gray leffaan (UHD) ja Ebaystä mm. Kevin Kostnerin Criminal joka vaikutti aika hyvältä leffalta. Kyllä näillä taas hetken pärjää, etenkin tuo Harry Potter voisi olla kiva projekti jouluksi.

Tänään kuitenkin vuorossa oli Piraattien viimeinen ja viides osa vuodelta 2017. Odotuksissa oli hyvät äänet ja hyvä leffa, ikävä kyllä tuo fiilis ei nyt aivan tänään täyttynyt. Äänet toki olivat varsin hyvät, mutta toisaalta odotin kyllä jotain muuta kuin 5.1 ääniä. Itse leffasta pitää nyt hieman nolona todeta että puolessa välissä nukahdin, ja sen jälkeen ei enää oikein päässyt leffaan mukaan. Tämä oli taas mielestäni hieman samaa toistoa ja jotenkin aavistuksen tylsää. Ei niin huono kuin toinen ja kolmas, mutta ei millään ensimmäisen ja neljännen tasoa. Eniten mieleen jäi kaikkien aikojen heittämällä paras pankkiryöstö!

Koko sarjasta jäi nyt todella kaksijakoiset fiilikset, mutta onpahan nyt koko sarja katsottu ja uudelleen ei hetkeen varmasti tule katsottua. Paljon hyvää, mutta paljon asioita joista en erityisesti pidä. Juoni ei oikein viiteen leffaan kanna, jotain muuta olisi odottanut. Ihan kuitenkin asiallisia leffoja, joista erityisesti tietysti mieleen jää musiikit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s