The Good Old Fashioned Orgy

Jos lukee otsikon ja luulee tuolla nimellä löytävänsä Tokmannilta hyvän leffan niin voi olla että mahdollisuudet onnistua ovat aika heikot. Vuoden 2011 leffa, joka alennuskorista tarttui mukaan 1.60 euron hinnalla on kyllä ollut Tokmannin hyllyssä jo pitkään, mutta joka ikisellä kerralla olen todennut, että tuota leffaa en varmasti tule koskaan ostamaan. Näin siinä sitten kuitenkin kävi, en malttanut tuolla hinnalla estää kiusausta ostaa sitä pois. Ja kuinka väärässä olinkaan.

Paras komedia mitä olen taas aikoihin nähnyt. Riittävän vakava, mutta kuitenkin erittäin hyvällä maulla tehty, ei juurikaan mitään myötähäpeää tai ylilyöntejä. Leffassa oli komedian lisäksi romantiikkaa, enemmän vakavaa ja vähemmän vakavaa, mutta kuitenkin varsin katsottavaa. Leffa ei ollut kovinkaan vakava, mitä nyt ei ollut odotettavissakaan. Mutta varsin hyvää katsottavaa sunnuntai-iltaan.

Se mistä erityisesti tykkäsin, vai pitäisikö sanoa yllätyin oli Jason Sudeikis. Miten tämä herra on oikeasti päässyt minulta niin pahasti ohi, jos herra teki jo vuonna 2011 näin hyvää komediaa, niin Ted Lasso ei tainnutkaan olla aivan sattumaa. Hauskaa, mutta ei tippaakaan ylinäyttelemistä, joka usein nousee tällaisissa komedioissa esiin. Olen varma, että tästä leffasta suurin osa ei ole koskaan edes kuullut (kuten Instagram kyselykin osoitti), mutta ehkä tällekin löytyy joskus aikansa myös teidän ruudulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s