Operaatio Joululahja

Eipä olla vielä lähelläkään joulua ja itse vaikka pidänkin joulusta, niin missään nimessä en sitä edes mieti vielä marraskuussa. Siitä huolimatta tänään leffaksi valikoitui joululeffa Operaatio Joululahja. Ja vaikka ei joulu vielä lähellä olekaan, niin kylläpä jäi tästä hyvä fiilis. Leffa oli todella hyvällä maulla tehty, eikä tätä nyt minään joulufiilistelynä voi pitää, vaikka joulu aiheena olikin. Itselleni ehkä valkoinen lumi on niin merkittävä tekijä joulussa, että sen puute vaikutti asiaan. Joulu tai ei, leffa oli todella hyvä.

Leffa perustuu ainakin löyhästi tositarinaa, ja varsin hienoon sellaiseen. Meillä on paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole elämässä yhtä onnekkaassa asemassa kuin muut, ja heille pienenkin ilon tuominen on monelle elämääkin suurempi asia. Leffa on enemmän kuin lämminhenkinen ja sisältää myös kivasti romantiikkaa. Romantiikkakin on leffassa esitetty niin hienosti, että leffaa olisi voinut hyvin katsoa vaikka lasten kanssa, jos ei olisi ns. kieli ongelmaa.

Tämä leffa on varmasti yksi niistä, jonka katsominen kuivin silmin tuskin monelta onnistuu. Leffa kertoo syvän tarinan yhteisöllisyydestä ja toivosta, samalla kun kahden ihmisen väistämätön rakkaustarina on kuin suoraan elok.. ..Todellisuudesta. Leffa ei ole pitkä ja varsin kevyttä katsottavaa, parasta viihdettä rankan viikon päätteeksi siis.

Uudella kännykällä saa aika kivoja kuvia

Ja sitten vielä loppuun taas rankkaa kritiikkiä, ja kohde ei kovinkaan yllättävä. Netflix ja Atmos, järkyttävää kuultavaa taas tänäänkin. Kun ei toimi niin ei toimi. Mietin tänään, että auttaisiko ehkä HDMI-kaapelin vaihto, pitää kyllä jotain nyt koittaa tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s