Drive Angry 3D

Tänään saatiin leffakansalle erittäin surullisia uutisia kun mediassa alkoi levitä tieto Sean Conneryn kuolemasta. Connery, joka monelle oli Bondi, oli ainakin itselleni hyvinkin paljon muuta. Edelleen yksi suurimpia suosikkileffojani The Rock, jonka pääosassa Sean Connery vetää mielestäni elämänsä parhaan roolin. On toki paljon muitakin, mutta etenkin tuo on jäänyt lähtemättömästi omaan mieleeni. Kuolema on toki surullinen asia, mutta toisaalta herätti myös itseni siihen tosiasiaan, että herrana tosiaan oli kyllä jo peräti 90-vuotias, näin se aika vaan lentää siivillä ohi, ja jotenkin näinkin kunnioitettava ikä tuli kuitenkin itselleni hieman yllätyksenä. Osa syy tosin tuohon on ehkäpä siinä, että herran roolit ovat senkun parantuneet iän myötä, herran charmi on jotain aivan omaa luokkaansa.

Ennen kuin tämä tieto kuitenkaan ehti saavuttaa minua, oli jo päivän leffa katsottuna. 3D-leffoilla on edelleen todella outo rooli omassa harrastuksessani. Tykkään niistä todella ja hankittuakin niitä tulee aina kun jotain hyvää sopivalla hinnalla sattuu löytymään. Silti, jostain kumman syystä ne aina tuppaavat unohtumaan levyhyllyn alimmalle hyllylle, ja siellä ne jää turhan usein odottamaan. Tänään kuitenkin muistin taas tuonkin osaston, ja nappasin sieltä Nicolas Cagen Drive Angry leffan. Leffa on vuoden 2011 satoa, eli ei siis ihan hirvittävän vanha, vaikka nopeasti ajateltuna välittömästi tästä leffasta tulikin mieleen muutamat herran muut leffat kuten Con Air ja FaceOff ja 90-luvun lopulta tai hieman nuorempi Ghost Rider.

Leffa oli toki jälleen 3D:nä varsin näyttävä, mutta enemmän silmiin pistävää kuitenkin oli tuo tiukka toiminta, jossa nykypäivästä poiketen nyrkkikin kaataa miehen, eikä iskuja tarvita kymmeniä. Muuten leffa oli varsin hyvää viihdettä, vaikka juoni ja leffa idea eivät taas oikein itselleni tippuneetkaan. Nicolas Cage oli oma hyvä itsensä, samoin tiukkaa pukumiehen roolia vetänyt William Fichtner. Amber Heart osaa toki näytellä, mutta kyllä hänen kauneutensa vetää vertoja aivan jokaiselle Hollywoodin näyttelijälle. Heartin rooli Piperina on vakuuttava, suorastaan tyrmäävä.

Kyllä 3D vaan edelleen toimii, ja pidän tietoa sen kuolemasta hyvinkin ennen aikaisena. Tämäkin leffa jälleen osoitti, että näitä leffoja on kiva katsella, seuraavaksi muuten 3D:nä taitaa vuorossa olla 300, sekin leffa, joka on jäänyt hyllyyn jostain syystä pölyttymään. Toki siellä on sitten vielä odottamassa myös esim. Titanic, mutta ehkä se saa nyt vielä odottaa, sen verran vähän aikaa on tuon normiversion katsomisesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s