Teheran

AppleTV Plussaan tulee uusia sarjoja tasaiseen tahtiin (enemmän kuin leffoja), ja pakko myöntää, että todella usein ne ovat myös varsin laadukkaita. Ted Lasson jälkeen päätin tarttua seuraavaan uutuuteen, Teheran nimiseen terrorismi, rikollis, jännitys, draamaan. Sarjan alku oli varsin hyvä, mutta totesin heti sarjan aloitettuani, että tämähän on vasta aivan alussa, enkä muuten tykkää yhtään näistä sarjoista, joihin tulee yksi osa viikossa, se nyt vaan on nykyiseen sarjojen kulutustahtiin aivan liian verkkainen. Kaikki tänne nyt heti on enemmänkin se miten minä tykkään sarjoja katsoa, etenkin hyviä.

Teheran oli hyvä, vaikkakaan ei kyllä millään vedä vertoja Ted Lassolle. Teema on hyvin erilainen, mutta kaipa näitä silti voi vertailla keskenäänkin. Se missä Ted Lassossa oli selkeä ja jatkuva juoni, tuntui, että Teheranissa jokaisessa jaksossa oli ikäänkuin jakso sarjan sisällä. Jotenkin mitä pidemmälle sarja etene, aina vähemmän seuraavaa jaksoa odotti, vaikka siis selvää oli että sarja täytyy katsoa loppuun. Ted Lassossa puolestaan seuraavaa osaa ja loppuratkaisua odotti koko ajan vesi kielellä. Teheranin jäännitys latistui pitkin sarjaa ja jotenkin koko loppuratkaisu lässähti aika pahasti. Ikäänkuin punainen lanka lopulta koko sarjan osalta jäi aika ohueksi.

Kannattaako tämä sitten katsoa, no ehdottomasti. Sarja oli erittäin laadukasta ja näyttelijätyö erittäin hyvää laatua. Sarja on mielenkiintoinen, ja pitää kyllä hyvin otteessaan vaikka ei aivan täydellinen ollutkaan. Jatkuuko tämä, hyvin todennäköisesti, sen verran pahasti tämä nyt tuntui vielä jäävän monellakin saraa kesken. Katsonko, jos jatkuu, ehdottomasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s