Hitman’s Bodyguard

Loistavan toimintaleffan kaava, hyvää toimintaa, ripaus huumoria, hyvät hahmot, jonkinlainen juoni ja päälle mahtavat äänet. Siitä kaikesta oli Hitman’s Bodyguard tänään tehty. Itselläni ollut koko ajan hieman sellainen fiilis, että olisin kyseisen leffan nähnyt, mutta millään en saa kyllä päähäni, että koska ja missä tuo leffa olisi tullut nähtyä. Hyvinkin mahdollista se on, sillä onhan leffa kuitenkin jo vuodelta, 2017. En siitä kuitenkaan ihan hirveästi muistanut, joten tuntui kuin sitä olisi tänään ensimmäistä kertaa katsonut. Oletuksena kuitenkin oli, että kyseessä olisi erityisen hyvä leffa, joka kannatti hankkia myös UHD-levyllä.

Ja kyllä kannatti. Kyseessä todellakin on monellakin tapaa erittäin laadukas toimintapätkä. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, ja Gary Oldman, mitä muuta sitä voisi enää toimintaleffalta vaatia. Reynoldsin ja Jacksonin sanailu ja kemia toimii täysin saumattomasti, ja herrojen toimintaan on suorastaan nautinnollista katsella. Samoin huumori, huumori, joka usein hyvässä toimintaleffassa on elin tärkeää toimii tässä leffassa enemmän kuin hyvin. Leffa on hauska, ja muutamassa kohdassa saa nauraa ihan kunnolla. Rehellisyyden nimissä tuo Reynoldsin ja Jacksonin keskinäinen kemia ja huumori on suurin syy, miksi leffan aikana usein tuli fiilis, että tämän voisi kyllä katsoa vielä useasti uudelleenkin, tämä leffa ei hetkessä kyllä vanhene.

Mutta, mutta.. Hyvään toimintaleffaan täytyy tietysti aina kuulua myös hyvät äänet, ja äänet ovat tässä leffassa todellakin loistavat. Nyt oikeasti herää ajatukset siitä, että miten paljon tuo Diracin sulkeminen 500hz ylöspäin on ääniin vaikuttanut. Äänet tänäänkin olivat jotenkin todella kirkkaat ja selkeät, tuntui kuin kaikissa takakanavissa ja jopa ylhäällä kaikki kuulosti selkeämmältä ja raikkaammalta. Voi toki olla kiinni leffastakin, mutta kyllä tämä leffa oli atmoksen kanssa todella upeasti miksattu. Olen sanonut ennenkin, mutta tästä atmoksessa on kyse.

Hyvien äänien osana tänään oli myös loistava dynaamisuus ja ennen kaikkea muutamat jäätävät musiikit, joita voit vielä hetken käydä Instan Storyssäkin ihmettelemässä. Vaikka kyse ei ole kovinkaan vanhasta leffasta, niin oman nuoruuden klassikkoja oli kaivettu leffaan mukaan ja ne todellakin toimivat, niin kuin nuo ysärin ja 2000-luvun alun hitit muutenkin yleensä aina toimivat. Leffan äänet olivat vaan todella nautinnolliset ja se tuli selväksi heti leffan ensi metreistä alkaen. Jos tämä nyt jollain on vielä näkemättä niin ehdottomasti suosittelen katsomaan, ja kaiken lisäksi näitä saa UHD-versionakin aika halvalla.

Ai niin, ja jatkoakin on tulossa, mutta sekin valitettavasti siirtyy ensi vuoden puolelle, mutta voin kuitenkin sanoa, odotan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s