On the Rocks

AppleTV Plussaan tulee uusia leffoja harvakseltaan ja aika usein ne sitten sieltä on tullut kyllä myös poimittua, tai vähintäänkin tsekattua mitä on tullut. Nyt sinne oli tullut romanttinen komedia On the Rocks jota tähdittävät Bill Murray ja Rashida Jones. Leffa on Sofia Coppolan ohjaama, joten tällä setillä jonkinlaisia odotuksiakin voisi hyvin olla. Muuten sitten odotukset eivät tänään olleet, sanotaanko vaikka että kovinkaan vaativat, sillä äänien osalta ainakaan mitään ihmeellistä ei ollut odotettavissa, vaikka kyseessä Atmos leffa olikin.

Leffan asetelma oli hyvinkin perinteinen, mutta aivan perinteiseksi leffa ei lopulta osoittautunut. Leffa alkaa hyvinkin perinteisen kaavan mukaan, mutta sitten puolessa välissä leffassa ei vaan yksinkertaisesti meinaa oikein tapahtua mitään. Onneksi leffan loppu kuitenkin pelastaa hieman, sillä muuten tästä leffasta olisi tullut hyvinkin perinteinen pannukakku. Romanttiseksi leffaksi leffa on todella hyvällä maulla tehty, ja ne ns. vaivaannuttavat hetket eivät tähän kuulu. Vaikka alku on aika tasapaksua, niin jossain vaiheessa huumoriakin alkaa löytyä mukaan, ja jopa vielä varsin hyvää sellaista.

Ei mikään erikoinen leffa ja jopa pienoinen pettymys, mutta eipä tämä aika nyt aivan hukkaankaan mennyt. Yksi hyvin mielenkiintoinen seikka tänään oli kun kesken leffan äänet alkoivat oikkuilla, samalla tavalla kuin Netflixin Atmos leffoissa. Käsittämätöntä, mutta totta. Päätin sitten vetäistä sekä HDMI että virtapihat kunnolla hetkeksi irti ja koittaa olisiko siitä jotain apua. Tämän jälkeen leffa ei enää pätkinyt (äänet hyppinyt kanavasta toiseen), vaan äänet toimivat normaalisti. Paha vielä sanoa, mutta toivottavasti tämä nyt olisi lopullinen fixi ja äänet toimisivat jatkossa myös Netflixin kanssa. Tätä en vielä testannut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s