John Wick 3

Aika mielenkiintoinen leffapäivä takana tänään hyvinkin monella tapaa. John Wick 3 tuli hankittua muutama päivä sitten. Käytännössä suurin syy leffan hankintaan oli se, että Apocalypse Now leffan kaveriksi oli pakko tilata toinen leffa, muuten tuota leffaa ei olisi tarjouksella saanut. Mietin tuota toista leffaa hyvin pitkään ja hartaasti, mutta toisaalta kun ei mitään parempaakaan löytynyt, niin tällä kertaa päädyin tähän. Hankintaa sinällään tosin puolsi pari muutakin seikkaa. Kaksi ensimmäistä osaa löytyy jo UHD-Hyllystä, joten tämä oli hyvä täydennys siihen. Toisaalta John Wick 3 on tullut nähtyä jo kaksi kertaa ennenkin, mutta silloin asiasta jäi todella paljon hampaankoloon.

Ensinnäkin leffa tuli viimeksi katsottua Itunesista, jossa oli kyllä Atmos äänet, mutta siitäkin huolimatta joku ei aivan täsmännyt. Vuokratessa leffoja Itunesista saa aina 48 tuntia aikaa leffan katsomiseen ja katsottuani tämän leffan petyin todella raskaasti. Äänissä todellakin oli jotain pahasti vikaa, joten piti tehdä hieman säätöjä ja katsoa samalla rahalla leffa vielä uudelleen. Äänet parani, mutta ero tämän päivän katsomiseen oli kuitenkin valtava. Kyllähän tänään leffan äänet olivat todella hyvät, eikä John Wickiä ole turhaan käytetty demo-levynä useilla messuilla.

Äänet olivat tiedossa, mutta sitten siihen kaikista ihmeellisimpään kysymykseen. Onko leffa todella hyvä vai todella epäonnistunut jos kolmannellakaan kerralla ei muista leffan tapahtumista juuri mitään? Näin nimittäin kävi, sillä leffan aikana ainostaan pari kohtausta tuntui siltä, että tämän olen nähnyt, mutta suurin osa tuntui aivan uudelta ja ennen kaikkea en muistanut yhtään mitä seuraavaksi tapahtuu. Ensimmäisen kerran tämä hämmensi todella paljon hevoskohtauksesta, tuollaisesta ei ollut minkäälaista mielikuvaa. Eikä tuo jäänyt todellakaan ainoaksi.

Mikäköhän tähän sitten vaikutti, itse pohdin asiaa niin, että koko leffa on niin jatkuvaa tappamista ja tappelua, että ehkä mieli on vaan saanut tarpeekseen ja blokannut kaiken pois mielestä? Tämä leffa jotenkin vaan on niin päätöntä menoa ilman minkäänlaista juonta, että ero ensimmäisen ja viimeisen välillä on todella valtata. Ensimmäinen oli todella hyvä, kaksi seuraavaa on mennyt koko ajan heikompaan suuntaan. Ja tämä siis arvio lähinnä itse leffasta, äänet ja kuva on toki uusimmassa aivan omaa luokkaansa.

Jokohan tämä sitten riittää, empä tiedä… Nyt tämä löytyy hyllystä, eli täysin aivottoman toiminnan vuoksi tähän tulee ehkä vielä joskus palattua. Kannattiko leffa hankkia, no ehkä kyllä, ehkä ei, mutta toisaalta nyt ei ollut parempaakaan tarjolla, joten tämä oli nyt paras valinta tähän väliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s