Star Wars 3

Tänään sitten laitettiin Star Warssit orginaalien osalta pakettiin. Tuliko minusta nyt sitten fani, no en nyt ihan niinkään sanoisi. Hyvällä tiellä jo toisen osan kanssa oltiin, mutta valitettavasti tämä kolmas osa toi aavistuksen takapakkia tuohon ajatukseen. Varmasti ihan hyvä leffa tämäkin ja varmasti myös sopii hyvin sarjaan ja tarinaan, mutta ihan nyt ei niin paljon kyllä tämä minulle osunut kuin ehkä kaksi ensimmäistä. Miksi, sitä en varsinaisesti pysty sanomaan, mutta jotenkin alkoi jossain vaiheessa tuntumaan siltä, että tämä on nyt nähty.

Leffan alussa tuli myös huomattua jotain hieman jopa noloa. Tuntui, että jotain tästä nyt puuttuu, ja niin puuttuikin. Ajattelin eilen kun oli vieraita, että laitan aluksi butkickerit pois päältä ja anna vieraille todellisen demon siitä miltä tuolit tuntuvat ilman ja miltä ne tuntuvat butkickerien kanssa. No näin tavallaan siis teinkin, mutta mokasin sitten oikein urakalla. Eli vahvistimessa on kolme asetusta, päällä, auto ja pois. Auto on keskellä, ja kun luulin laittavani vahvistimen pois päältä, olinkin kääntänyt ne asentoon on. Eli eilen noin puolentoistatunnin demoilun aikana butkickerit olivat päällä vain ensimmäiset pari minuuttia, aika noloa sanoisinko. Sinällään jännä että kukaan ei asiasta mitään maininnut, vaikkakin yksi kysyi kyllä ensimmäisen demon jälkeen, että oliko ne nyt päällä vai pois koska ”tunsi” subbarit. Totesin vain, että eivät olleet päällä, nyt ovat. No, tuli sitten koko leffakin katsottua eilen ilman, joten aika paljon jäi vielä kokemuksesta paitsi. Ehkä sitten seuraavalla kerralla parempi esittelijä. Nolottaa.

Star Warsit on nyt siis siinä vaiheessa, että pitäisi miettiä, että mitä seuraavaksi. Pitäisikö nyt siis katsoa nuo seuraavat kolme kronologisessa järjestyksessä vain mennä näiden jatko-osiin, eli uusimpiin. Vai menikö se edes niin, tämä on edelleen todella hämmentävää. Voin nyt joka tapauksessa sanoa nämä nähneeni, sekin nyt kai kuitenkin on jotain. Ilman Disney plussaakin nämä olisi varmasti nyt tullut nähtyä, ehkä jopa hankittua 4K versioina. Mitään tarvetta tuolle ei enää ole, eli jatkossakin jos näitä katsoo niin ne löytyvät netistä, enkä koe jääneeni mistään paitsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s