Love Guaranteed

Loppuiltaan vielä hieman romantiikkaa. En halua mollata yhtään tippaa kotimaista elokuvaa, päin vastoisin toivoisin paljon lisää hyviä kotimaisia leffoja ruutuun. Moni saattaa kuitenkin ihmetellä miksi niitä ei tässä blogissa ole, ja tänään saatte siihen yhden näkökulman. Mietin tänään pitkään mitä katsoisi, toisaalta tämä lopulta valinnaksi osoittautunut Love Guaranteed oli vaihtoehtona, mutta toisaalta olisin kovasti taas tänäkin iltana halunnut katsoa jotain suomalaista. Kävin läpi muutamia leffoja, jotka olisi kiinnostanut nähdä, mutta vitosen hinta Itunesissa on tällä hetkellä todella iso kynnys. Ei suomileffalle, vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että leffoja näkee tällä hetkellä niin paljon ”ilmaiseksi”. Ja ilmaisella tarkoitan taas kerran AppleTV+, Netflix ja uutta Disney+ tilausta. Hieman harmi, että näissä ei kuitenkaan suomileffoja tarjota, edelleen odotan kuumeisesti milloin Apple avaa koko kataloginsa kuukausimaksun alle, silloin aijon katsoa suomileffoja oikein urakalla, vai aijonko kuitenkaan?

Annetaan tähän yksi esimerkki. Se Mieletön Remppa kiinnostaa kovasti. Tai siis pitäisi kiinnostaa, trailerin olen katsonut jo varmasti kymmenen kertaa, mutta sitten taivaalta putoaa graateri johon joku kuolee. Jep, ja tässä koko leffan juoni. Siis miksi amerikan serkku ei voinut kuolla syöpään tai jotain muuta? Jep, komedia, mutta miksi suomalaiseen komediaan pitää keksiä jotain näin typerää. Toinen asia mikä tuossa trailerissa kyntää on nämä yhden remppaherran viikset. Miksi? Onko tosiaan tuo suomalainen tapa tehdä ihmisestä hauska? Jotenkin en vaan tajua ja into tuohon leffaan joka muuten voisi kyllä olla ihan hyvä, menee aina viimeistää tuossa vaiheessa. No, mutta se suomileffasta tällä erää.

Love Guaranteed oli vastaavasti hyvin amerikkalainen komedia, mutta toisaalta taas vaihteeksi hieman erilainen ja varsin viihdyttävä. Juoni itsessään ei kovinkaan yllättävä ollut, näinhän sen piti alusta lähtien mennä, mutta toisaalta leffan aivan viimeinen kliimaksi ei kuitenkaan mennyt aivan minun käsikirjoituksen mukaan. Se oli hieman yllättävä ja ehdottomasti positiivisella tavalla. Leffa oli kivaa viihdettä suurimaksi osaksi hyvien näyttelijäsuoritusten kera. Näistä parista avustajasta en tykännyt, ne taas puolestaan hyvin amerikkalaisen elokuvan ”yksinkertaisten ihmisten” malliesimerkkin. Kokonaisuus kuitenkin erittäin hyvä, Netflixistä näitä löytää yleensä aika hyvin.

P.s. Leffa oli Atmos, joka edelleenkään ei minulla toimi Netflixin kanssa, onneksi ääniä ei tänään tarvittu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s