Pirates of the Caribbean 3

Ei nyt vaan oikein lähde, Pirates of the Caribbean nimittäin. Tänään leffaksi oli tasan kaksi vaihtoehtoa, Star Wars 2 tai Pirates of the Caribbean kolme. Lopulta valinnaksi tuli piraatit lähinnä sen vuoksi, että leffa on lähes kolme tuntia ja sellaisen katsominen tällä hetkellä viikolla ei ole kovinkaan helppoa. Toinen syy on sitten ehkä aavistuksen väärä, mutta toisaalta enpä kovin kaukana totuudesta tällä kertaa ollut. Odotukset nimittäin eivät olleet edellisen jälkeen kovinkaan korkealla ja ajatus enemmänkin oli saada tämä leffa pois alta, jotta voisi siirtyä pikku hiljaa hieman uudempiin versioihin. Tätä tuskin olin ennen nähnyt, enkä varsinaisesti ihmettele miksi. Tykkäänkö sitten uudemmistakaan, en tiedä, mutta nekin taitaa kuitenkin olla edelleen näkemättä ensimmäistäkään kertaa.

Mikä tässä sitten tökki oli hieman samat syyt kuin edellisessä. Liian pitkä ja liian tylsä. Myönnän, en antanut leffalle ehkä kaikkeani, mutta tänään vaan leffan aikana tuli nukuttua ja räplättyä kännykkää ihan liikaa. Tämä oli nyt jo kolmas osa, ja mielestäni sarja ei ole uudistunut matkan varrella tippaakaan ja jotenkin juoni ei vaan kanna. Tiedän, että olen varmasti tämän asian kanssa vähemmistössä, mutta vaikka kuinka tykkään Jack Sparrown hahmosta, niin se jää kuitenkin sarjassa liian yksinäiseksi. Ensimmäisessä Jack Sparrow valloitti, nyt hänestäkin on tullut vähän tylsä.

Jos juoni ja henkilöt polkevat liikaa paikallaan, samoin tekee kuva ja äänet. Myrskyt ja paukkeet on jo nähty, toki ollaan vieläkin vasta vuodessa 2007, mutta silti etenkin ääniltä olisin odottanut jotain enemmän. Leffa on täynnä ääntä, mutta ainoastaan ”tunnarin” palatessa soimaan tasaisin väliajoin innostun hieman. Mitään erityistä ei kuulu mistään kaiuttimista, vaan tasaista kovaa meteliä. Ei vaan innosta vaikka kuinka haluaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s