Ensihoitaja

Olipahan taas leffa, uusi espanjalainen sellainen. Leffassa ensihoitaja loukkaantuu vakavasti auto-onnettomuudessa ja joutuu pyörätuoliin. Paljon jo siihenkin asti rakoillut suhde tyttöystävän kanssa saa uusia käänteitä ja lopulta tyttöystävä jättääkin Angelin. En tiedä paljonko enempää uskallan tässä kertoa paljastamasta juonta, mutta varsin mielenkiintoinen leffa joka tapauksessa on kyseessä.

Leffan juonta rakennetaan varsin maltillisesti, ei tylsästi eikä pitkästyttävästi, mutta alussa ei kuitenkaan ihan hirveästi tapahdu. Sitten tuon puolitoistatuntia kestävän leffan puolessa välissä alkaakin tapahtua ja paljon. Kun leffassa selviää oikeastaan se kaikista tärkein juonen käänne, itse olen ainakin aivan halolla päähän lyöty. Tätä en todellakaan nähnyt tulevan. Siitä pisteestä leffa sitten saakin aivan uudenlaisen merkityksen, siitäkin huolimatta, että olin jo leffan trailerin nähnyt, ja jotenkin tiesin mitä odottaa.

Myös leffan loppu on kokonaisuudessaan erittäin hämmentävä. Onko se huono.. Ei.. Onko se hyvä..Ei.. Mutta mielenkiintoinen se todellakin on. En tässäkään halua paljastaa leffasta liikaa, sillä silloin koko leffa menettää merkityksensä, mutta mitenkähän tämän nyt sanoisin, luulin leffan loppua tylsäksi, kunnes.. No, mutta tämänkin jälkeen paljon jää vielä avoimeksi. Tästähän voisi hyvin saada aikaan vielä kakkososankin, mutta sitä tällä ei varmaankaan nyt kuitenkaan haettu. Hyvin mielenkiintoinen ja erikoinen leffa joka tapauksessa, taattua espanjalaista laatua voisin sanoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s