Blade Runner 2049

Blader Runnerit ovat itselleni olleet aina vähän sellaista harmaata aluetta. Rehellisesti sanottuna alkuperäinen ei oikein hirveästi napannut, joten odotuksen tämänkään osalta eivät ole koskaan olleet kovinkaan korkealla. Tämä vuonna 2017 ilmestynyt leffa tuli ensimmäisen kerran nähtyä heti kun se aikanaan tuli vuokralle, mutta silloin leffa tuli katsottua vaimon kanssa, joka tarkoittaa sitä, että äänet ovat jossain aivan muualla kuin kaakossa. Leffan ääniä on kuitenkin kehuttu niin paljon joka paikassa, että kyllähän tämä nyt piti sitten lopulta hankkia myös omaan hyllyyn UHD-versiona.

Leffa on pitkä, se kestä kaksi tuntia ja vielä 40 minuttia päälle. Leffan olisi voinut ehdottomasti tehdä mielestäni myös hieman lyhyemmäksi, sillä kyllä tämä nyt valitettavasti välillä meni hieman puuduttavan puolelle. En tiedä oli kyse sitten leffasta, tuoleista, ruoasta ennen leffaa vai mistä, mutta kyllä sitä taas tuli leffan alkupuolella hieman torkuttua. Tämä leffa tosi myös herätti joka kerta yhtä tehokkaasti, sen verran kuitenkin LFE-raitaan oli tällä kertaa panostettu.

Ja se tässä leffassa varmaan parasta olikin. Äänet olivat erittäin priimaa, joskin siitä huolimatta leffa oli erittäin nautinnollinen ja korvaystävällinen. Jos on paljon puhuttu viime aikoina jopa mediassa Tenetin äänistä, niin tässä sellaista jatkuvaa tulitusta ei ollut, vaan äänet tulivat kovaa silloin kuin piti ja sen jälkeen sai korvat taas vähän huilata. Sitten tosin kun mentiin niin mentiin kyllä laadukkaasti ja kovaa. Ei ole turhaan leffan ääniä kyllä kehuttu. Lisäksi kun leffassa koko äänikenttää ympäri huonetta osattiin käyttää hyväksi, oli kokemus aika mahtava.

Desibel X appi on saanut kivan uuden päivityksen!

Mikä sitten on suhteeni Blade Runneriin jatkossa? No, fani en varmasti ole vieläkään, mutta kyllä tämän ehkä voi joskus vielä katsoa uudelleenkin, en kuitenkaan jää mitenkään erityisesti sitä hetkeä nyt odottamaankaan. Leffa on hyvä ja paranee selkeästi loppua kohden, mutta jonkin verran pitkästyttävä fiilis siitä lopulta siitä huolimatta jää. Äänien puolesta tätä voisi hyvinkin katsoa uudelleen, mutta sitten tulee taas leffan pituus eteen. Parin tunnin leffana tämä menisi paljon paremmin. Monelle ehkä klassikko, minulle ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s