Fatal Affair

Omar Eppsin tähdittämä Fatal Affair leffa oli ilmestynyt jokin aikaa sitten Netflixiin ja ollut kyllä leffa joka on ollut aikeissa katsoa. Leffassa tosin jo sen esittelyn aikana mieleen tuli todella vahvasti Secred Obsessions leffa, joka muistuttaa tätä leffaa aika lailla yksi yhteen. Leffa oli sinällään ihan ok, mutta juonen osalta tämä oli kyllä aika köyhä kopio monista vastaavista leffoista. Ei oikein mitään uutta, ei oikein mitään erityistä. Jätti nyt kyllä hieman hämmentyneen olon. Jos kuitenkin jotain positiivista, niin Omar Epps on kuin syntynyt tähän rooliinsa, eikä herran tarvinnut pahemmin edes näytellä. Kylmä, viiltävä, täysi psykopaatti ihmisen vaatteissa.

Leffan äänet oli Atmos ja sikälikin leffa piti kyllä ottaa tutkiskeluun. Silläkään saralla ei oikeastaan mitään uutta, Atmos-raita Netflixissä edelleen pätkii, enkä kyllä keksi siihen mitään syytä. Outoa. Mietin lähinnä, että Netflixiä voisi toki koittaa katsoa myös Panasonicin kautta, mutta onko se sitten taas liian vaivalloista, paha sanoa, mutta tähän hommaan pitää kyllä joku ratkaisu keksiä.

Ei tätä nyt ihan tylsäksi illaksi voi kutsua, varsin hyvä ja leppoisa leffa torstai-iltaan. Kuitenkin aika hajuton ja mauton leffa josta ei paljon käteen jäänyt. Kuten ei nyt jää tästä kirjoituksestakaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s