Alkuperä Tuntematon

Sunnuntai iltapäivään taas Netflixin puolelta hieman espanjalaista jännitystä. Espanjalaiset elokuvat harvoin ovat tuottaneet pettymystä, joten odotukset sen suhteen olivat tänäänkin korkealla. Lyhyt leffa vain puolitoista tuntia, mutta oli kyllä varsin hyvin mitoitettu, ei mitään liikaa ei mitään liian vähää. Leffassa rikoksia on selvittämässä Cos-play tyyppejä, ja murharyhmän pomokin pyörii työmaalla milloin pupuna ja milloin minäkin. Tässä leffassa siis oli hyvinkin kaikki vaaranpaikat mennä myös pahasti metsään.

Tällä kertaa leffa oli kokonaisuutena aika hämmentävä. Aloitetaan nyt ensimmäisenä vaikka siitä, että leffa oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen. Tästä leffasta olisi tosiaan saanut todellisen farssin aikaiseksi helpollakin, mutta eipä saatu. Aika monessa leffassa uskottavuus olisi mennyt viimeistään siinä vaiheessa, kun koko leffan tummassa puvussa esiintynyt rikostutkija laittaa päälle keltaisen viitan, supermiesasun ja lähtee loppukohtauksessa yksin kaatamaan sarjamurhaajaa. Leffassa on viitteitä batmanin tarinaan, mutta jollain aivan uskomattomalla tavalla tämä leffa säilyttää uskottavuutensa aivan loppuun asti. Aika uskomaton leffa, en olisi ennalta varmasti leffaa katsonut, jos trailerissa olisi kaikki nämä asiat selvinnyt. Tämä siis oli hyvinkin vakavaa murhamysteeriä, vaikkakin osa leffasta vei sen kauhun enemmänkin huumorin puolelle. Joka tapauksessa erittäin vakavasti otettava hyvä leffa.

Leffan äänet eivät olleen mitenkään ihmeelliset, mutta edelleen on sanottava, että jotain uutta tuossa huoneessa nyt on. Onko se tuolit, Harman Curve vai mikä, mutta nyt kaikki vaan on tasapainossa ja kuulostaa uskomattoman hyvältä. Olen sanonut tätä useasti ennenkin, mutta taas ollaan menty aavistus eteenpäin ja ennen kaikkea se tasapaino esimerkiksi bassojen ja butkickerien välillä on tällä hetkellä aika kiva. Buttkickereitä ei varsinaisesti huomaa, mutta samalla ne tuovat juuri sen tarvittavan lisän.

Yksi asia joka tänäänkin vähän ärsytti tosin oli keskimmäisen tuolin niskatuki, joka on siis ollut alusta lähtien hieman liian alhaalla ja täten selkä ja olkapäät eivät ole oikein löytäneet omaa rentoa asentoaan. Nyt sitten päätin leffan jälkeen ottaa tuon oikein tosissaan työnalle, ja lopulta parin tunnin säätämisen jälkeen niskatuki on vihdoin täydellisesti paikoillaan. Ja kyllä muuten parantaa istuma-asentoa paljon. Nyt tuolissa on paljon rennompi istua ja niska saa levätä muuten todella mukavalta tuntuvalla tyynyllä rennosti. Oli kyllä kaiken vaivan väärtti, ja lopputulos kaiken lisäksi vielä sai tulin muutenkin näyttämään esteettisesti paremmalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s