Project Power

Tänään oli sitten vuorossa Netflix ja sieltä pomppasi heti ruudulle Dolby Atmos raidalla varustettu Project Power. Jamie Foxin tähdittämä uutuus oli jotakuinkin Hulkin, Bloodshotin ja muutaman muun leffan kohtalainen risteytys. Tässä leffassa oli itseasiassa todella paljon samaa Bloodshot leffan kanssa nyt vaan napsittiin supervoimia pillerin muodossa. Leffa oli ihan hyvä, tai olisi sitä ehkä ollut, mutta tällä(kin) kertaa kokemuksen pilasin täysin Netflix.

En ymmärrä, en vaan kerta kaikkiaan ymmärrä. Atmos-raitaisten leffojen kanssa on ollut paljon ongelmia ennenkin, mutta tällä kertaa tuli eteen ihan uusi ongelma. Ääniraita pätki koko leffan ajan todella häiritsevästi. Leffa itsessään ei pätkinyt, joten kaistan leveydestä tämä asia tuskin oli kiinni. Päätin myös katsoa leffaa muutaman minuutin saksalaisella ääniraidalla, ja tuossa aivan sama, ei minkäänlaista pätkimistä. Tuskastuttavaa, joka pilaa täysin koko leffanautinnon ja keskittymisen koko leffaan. Vaikea sanoa mistä tuo johtuu ja tuskin sitä Netflix:kään tulee koskaan korjaamaan, mutta tarkoittaa, että kohta menee sen verran palveluun hermot, että laitan kiinni koko palvelun.

Palvelun sulkemisesta puheenollen, kohta muuten aukeaa Suomessakin Disney Plus palvelu. Itse en sitä tällä hetkellä aivan hirveästi odota, mutta toisaalta tuolla 59 euron vuositarjouksella sen tulen varmaankin kyllä hankkimaan testiin. Saa nähdä sitten minkä verran sieltä löytyy katseltavaa Suomeen asti.

No mutta leffa sitten oli tänään mitä ole, edelleen olen todella vakuuttunut siitä miten huone nyt toimii ja miten hyvin nuo Bass Shakerit tuovat huoneeseen täysin uuden ulottuvuuden. En ole varma puhuinko eilen tästä, mutta suurin pelko näitä asentaessa oli, että kuinka paljon ns. väärät paikat resonoivat ja kolisevat, mutta se tässä juuri on ollut parasta, että täriseviä hyllyjä-effektiä ei ole kuulunut lainkaan. Äänet ovat juuri siellä missä mitään ja juuri sellaisena kuin pitää. Vaikea kuvata, mutta uskomattoman hyvältä ne jälleen tänäänkin tuntuivat. Tuoliani myös fixasin hieman, sillä vaikka itselleni kuinka rakensin isomman tuolin kuin kahdelle muulle paikalle, niin siitäkin huolimatta niskatuki oli vieläkin liian matalalla. Tänään se kuitenkin tuntui paljon paremmalta, kun sitä olin päivällä aavistuksen nostanut ylemmäksi. Pientä viilaamista siis vielä, mutta todella onnistunut projekti joka tapauksessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s