Autopsy of Jane Doe

Viikonloppu meni sitten synttäreiden merkeissä ja leffahuoneeseen ei millään enää löytynyt aikaa. Sekin vähä aika mitä jäi niin tuli vietettyä autotallissa uusien leffatuolien parissa. Perjantaina nimittäin pihaan saapui erittäin odotettu toimitus Liettuasta kun sohvan kaikki mekanismit saapuivat. Lisäksi perjantaina piti myöskin vierailla rautakaupassa hankkimassa niin sanotusti lihaa luiden ympärille, eli materiaaleja tuolien runkoihin. Nyt tuolien valmistus onkin sitten edennyt vauhdilla, ja etenkin eilinen päivä oli projektille tuloksekas. Töitä tuolien parissa tuli paiskittua aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan, mutta näin mukavan homman parissa aika kuluu kuin siivillä.

Tuolien runkoa valmistumassa

Siihen miltä tuolit tällä hetkellä näyttävät ja mitä kaikkea niihin on tulossa olen tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen. Toki, tuolla kaikella ei ole mitään merkitystä jos se kaikista tärkein asia ei onnistu, eli se miltä tuoleissa tuntuu sitten lopulta istua. Se työ on toki ollut koko ajan mielessä, mutta nyt se tärkein asia on sitten listalla seuraavana. Runko siis alkaa olla käsinojamoduleita vaille valmis, ainoastaan jalkatasojen kanssa vielä tänään jatketaan. Nyt muuten jos jota kuta oikeasti kiinnostaa näiden vanhojen tuolien ostaminen niin kannattaa olla yhteydessä. Ne nimittäin pitää kohta saada pois uusien tuolien tieltä.

Tässä runko alkaa olla valmis, jalkatuet vielä kiinnittämättä ja viimeistelemättä

Eilisen illan teemana leffahuoneessa oli katsoa jotain lyhyttä, sillä leffaan kerkesin vasta hyvin myöhään illalla. En kerennyt sen kummemmin selvitellä leffan taustoja, mutta Autopsy of Jane Doe vaikutti iltaan sopivalta ja varsin mielenkiintoiselta. Leffan alku olikin todella mielenkiintoinen ja leffaa tuli katsottua niin tarkkaan, että edes kuvia ei meinannut muistaa ottaa. Tämä yleensä on erittäin hyvän leffan merkki. Sitten leffa yllättäen ottikin hieman lisää kierroksia ja leffasta paljastui jotain hieman muuta kuin olin odottanut. Leffassa olikin kyse yliluonnollisista asioista ja ihan puhtaasti kauhusta.

Itse en ole kovinkaan suuri kauhuleffojen fani, mutta niitäkin toki tulee katsottua. Nyt kuitenkin täytyy todeta, että jos olet kauhuleffojen fani, niin tämä leffa todellakin kannattaa katsoa. Leffa oli aivan älyttömän kriipivä ja pelottava. Muutaman kerran katsoin aivan kauhusta kankeana kun odotin mitä seuraavaksi tapahtuu. Eikä vähiten Brian Coxin ja Emile Hirchin huikeiden roolien vuoksi, jotka saivat leffan tapahtumat lähestulkoon astumaan ulos ruudusta.

Tänään oikeastaan myös ensimmäistä kertaa ihan oikeasti kaipasi iltaleffaan hieman volyymia, tosin voin kuvitella kuinka sairaan jännittävä tästä leffasta olisi tullut, jos vielä äänetkin olisivat olleet mukana. Niillä äänillä jotka oli, pystyin kuitenkin vaistoamaan, että leffaan sisältyi kyllä myös erittäin laadukkaat ja aiheeseen sopivat äänet. Hyvien äänien ja jännittävän leffan lisäksi leffan käsikirjoituskin oli saatu varsin onnistuneeksi, etenkin leffan loppuun kaiken järjettömyyden jälkeen saatiin myös jotenkin hyvin maanläheinen loppu. Missään tapauksessa omalle top-listalle tämä leffa ei päädy, mutta jollekin kauhun ystävälle tästä voi olla paljonkin iloa.

Mitäs sitten seuraavaksi. Leffatuolien rakentaminen jatkuu ja edessä siis hieman viimeistelytöitä runkoon edessä ja sen jälkeen sitten pitääkin miettiä mitä tuolin pehmusteiden ja verhoilun kanssa tehdään. Kankaat ovat postissa ja pitäisi itse asiassa saapua perille tänään. Pehmusteita on testailtu, mutta lopullisia päätöksiä ei ole vielä tehty. Sen jälkeen onkin sitten jäljellä vielä se viimeinen asia, eli tehdäkö verhoilu itse vaiko ostaa ammattilaiselta. Ammattilainenkin olisi tiedossa, mutta varmaankin hinta on lopulta se joka ratkaisee viimeisen päätöksen. Leffahuoneeseenkin pitäisi taas keretä, jonossa odottaa paljon mielenkiintoisia leffoja kuten Men in Blackejä ja Mummyjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s