MILF

Ollut tässä olevinaan taas kovin kiirettä ja osittain kyllä oikeasti ollutkin. Uusien tuolien parissa on tullut nyt jonkin verran vietettyä aikaa, ei tosin vielä varsinaisen rakentamisen vaan enemmänkin suunnittelun parissa. Autotallissa on puolivalmis raakile tuolista, jossa kaikki mekanismit on rakennettu itse puusta ja varsin toimiva ratkaisu siitä olisikin varmasti tullut, kun vielä kiinasta sain siihen juuri moottorinkin, jolla pystyin toteamaan, että kaikki olisi saanut toimimaan. Mutta sitten kävi vähän kuin sen kuuluisan keittöremontin kanssa, eli kun kerran alkuun pääsi niin homma lähti niin sanotusti hieman laukalle.

Löysin nimittäin sattumalta kupinpidikkeitä etsiessäni Liettuasta yrityksen, joka pystyy toimittamaan minulle kaikki valmiit mekanismit paljon edullisempaan hintaan kuin osasin edes haaveilla. Nyt siis tuoleihin on tulossa sähkötoimiset reclinerit, niskatuet ja vielä kielona kaupanpäälle ristiseläntuet. Hankinnassa kävi niin sanotusta hieman vanhanaikaiset, eli tilasin firmasta iso kasan tavaraa, mutta en lainkaan niin kupinpidikkeitä mitä alunperin olin hankkimassa. Ajatus siis oli laittaa reclinerien ohjaaminen kupinpidikkeisiin, mutta päädyin lopulta irtonappuloihin, johtuen lähinnä siitä, että kaikkia nappuloita ei olisi saanut samaan pidikkeeseen. Nyt siis tulee erilliset napit ja siihen viereen siistit cup holderit. Ai niin, ja tuoleja tuleekin nyt kahden sijasta kolme, eli saan vihdoin myös sen kuninkaan tuolin oikeasti keskelle huonetta. Tästä projektista varmasti lisää blogissa kun homma etenee.

Illan leffani sitten olikin tänään ranskalaista komediaa, romanttista sellaista. MILF kertoo kolmen naisen kipuilusta vanhentumista vastaan ja naiset päättävät tilaisuuden tullen hypätä kolmen nuoren miehen kelkkaan etsimään uusia seikkailuja. Seikkailuja siitä syntyykin, mutta ehkä vähemmän yllättäen sitä todellista rakkautta taitaa lopulta syntyä vain sen epätodennäköisimmän parin toimesta. Leffa on hieman laiska ja lattea. Aihetta kyllä käsitellään monelta kantilta ja jokaisen parin tilanne on hieman omanlaatuinen.

Mikä leffassa sitten mättää, voisiko ehkä sanoa, että kaikesta hyvästä huolimatta tuo huumoripuoli ei sitten ehkä kuitenkaan ollut ihan niin viimeisen päälle. Toisaalta, en ole oikein varma oliko tämän leffan ylipäätäänkin tarkoitus olla enemmänkin vakavaan suuntaan menevä normaalin romanttisen komedian sijaan. Toisaalta tykkäsin, toisaalta joku nyt jätti hieman varauksellisen olon. Joka tapauksessa perjantai-iltaan tämä oli ihan mukiin menevä setti ja kiva oli taas päästä leffojen pariin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s