Hitlerin Teräspeto

Eilen illalla piti vielä alkaa katsomaan leffaa, mutta oli sitten kuitenkin sen verran väsynyt olo, että päätinkin ottaa vain pienen välipalan ja napata Netflixin odottavien listalta alle tunnin mittaisen lyhyen dokkarin aiheesta Hitlerin Teräspeto. Dokkarin aiheena siis Hitlerin erikoisvalmisteinen juna, jolla herra paineli ympäri valtakuntaansa rintamalta rintamalle. Dokkari oli ihan ok, ei tosin aivan sitä mitä odotin. Dokkarissa puhuttiin lopulta enemmänkin historiasta yleensä kuin itse junasta, ja syykin oli selvä, tuosta junasta ei oikeisti ole enää jäljellä kuin palasia.

Dokkariin oli tehty varsin hienot grafiikat, jolla tuota mennyttä junaa kuvattiin, mutta muuten dokkari jäikin aika vajaaksi. Olen jonkun vastaavan nähnyt joskus ennenkin ja siihen nähden oikeastaan mitään uutta ei tässä enää tullut vastaan. Lopulta tämäkin lyhyt dokkari tuli katsottua loppuu hieman sivu silmällä miettien kaikkea muuta. Jos aihe ei ole tuttu ja kiinnostaa niin katsokaa ihmeessä, mutta itselleni tämä ei oikein tuonut mitään uutta.

Tapaus Arcamiin tosin saatiin taas uusi luku, eli Arcam oli jälleen vaihtanut Atmoksien Crosoverin 50hz, tällä kertaa huomasin asian vain tarkistamalla asetuksista, äänet kun eivät olleet kovalla. Tätä asiaa olen tässä selvitellyt nyt jonkin aikaa ja säännöllisesti seuraillut onko asia tosiaan niin kuin epäilen. Tänään kuitenkin tuo asia sai varmistuksen ja ajattelin sitten laittaa asiasta Arcamille myös palautetta. Saa nähdä mitä sieltä kuuluu vai kuuluuko mitään. Asiaan kuitenkin olisi kiva saada ratkaisu ennen kuin mitään hajoaa. Vika saattaa tosin johtua myös Diracista, ja siihenkin oli tullut nyt uusi versio. Pitää sekin ladata ja katsoa muuttuuko mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s