A Simple Favor

Muistatteko vielä leffan Breslaun Vitsaukset? Leffa, jossa kielenkäyttö leffan alussa oli aivan jäätävän ärsyttävää ja lopulta leffasta kuitenkin muodostui varsin hyvä leffa? Jep, A Simple Favor on kuin kopio tästä, mutta toisaalta hyvinkin erilainen leffa itsessään. En oikein osaa kategorisoida tätä leffaa. Toisaalta siinä on paljon komediaa, ehkä aavistus romantiikkaa, murhamysteeriä, jännitystä, vähän kaikkea. Tässä vaiheessa voi alkaa miettimään, että onko siinä sitten hieman liikaa kaikkea?

Tällainen fiilis jossain vaiheessa leffaa hiipi mieleen ja leffan puolivälin paikkeilla leffa alkoi jotenkin menettämään otettaan. Tai sanotaan näin, että se mitä leffan alussa tapahtui ei antanut juuri lainkaan viitteitä siitä mitä tuleman pitää, ja siinä vaiheessa kun leffa alkoi ottamaan enemmän kierroksia, alkoi se aavistuksen hämmentämään. En oikein tiennyt mikä tämän leffan juoni ja idea on, ja täytyy sanoa, että se salaisuus piti aika hyvin aivan leffan loppuun asti. Leffa oli varsin hyvä, mutta kyllä se silti paljon jätti ilmaan ajatuksia siitä kenen silmistä tämä leffa on tehty? Kuka lopulta oli hyvis ja kuka pahis? Kuka oli sopinut ja mitä ja kenen kanssa ja kuka ylipäätään tiesi ja mitä? Kuulostaa aika mielenkiintoiselta, eikö?

Kyllä tämä leffa tosiaan Netflixistä kannattaa katsoa, oli varsin mukiin menevää viihdettä. Anna Kendrickin Stephanie alkoi alussa jo vähän ärsyttää, mutta tämä rooli kasvoi leffan aikana varsin hyväksi ja fiksuksi tyypiksi. Blake Lively hoiteli leffassa useampaakin roolia näytellessään siskoksia, ja oli varsin hyvä roolissaan, vaikka tosiaan tuo kiroilu ja epäasiallinen käyttäytyminen saikin ärsyttämään varsin paljon!

Tuolihanke muuten otti eilen aika paljon kierroksia lisää ja tuoleista saattaakin tulla jotain aivan muuta kuin uskalsin edes haaveilla. Katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan, ainakin iso kasa uusia UHD-leffoja pitäisi olla tulossa, ja osa sellaisia, joita odotan normaaliakin enemmän. Kylläpäs on tulossa taas mielenkiintoisia aikoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s