Wasp Network

Eilen tuli katsottua Netflixistä Wasp Network niminen kansainvälistä tuotantoa oleva elokuva, joka perustuu tosi tapahtumiin ja kertoo Cuban poliittisista kuvioista ja yrityksistä kaataa Fidel Castron hallinto. Leffaa tähdittää mm. Penelope Cruz ja Edgar Ramirez. Leffa on vuodelta 2019 ja luonnollisesti tositapahtumiin perustuvat leffat yleensä ovat olleet sitä parasta, mutta valitettavasti tänään joku ei vain toiminut.

Leffa oli jotenkin kiinnostavan ja jännittävän yhdistelmä, joka molemmissa jäi hieman laiskaksi. Jotenkin tuntui, että oikeassa elämässä pelkoa ja jännistä on monessa asiassa ollut paljon enemmän, mutta jotenkin tämä leffa ei näitä tunteita onnistunut vangitsemaan videolle asti. Tapahtumat muutenkin olivat jotenkin aavistuksen epäselvästi esitetty ja joutui usein miettimään kuka oli kenenkin puolella ja kuka liittyi mihinkin asiaan. Ihmisiä oli paljon, monet liittyivät moniin ihmisiin, mutta missään vaiheessa ei oikein päässyt kunnolla kiinni aivan koko tarinasta. Lopussa tuota kokonaisuutta toki hieman avattiin, mutta kuitenkin.

Leffasta odotin muutenkin hieman enemmän toimintaa, sekin jäi aika pieneksi. Äänien puolesta ei tänään tarjoiltu suuria elämyksiä, mutta yksi kohta jäi todellakin mieleen. Leffoissa näkee usein jaettuja ruutuja, joissa esitellään henkilöitä. Nyt tuo oli tehty erityisen hienosti, kun esimmäisen esittelyn äänet kuuluivat selkeästi vasemmalta, keskimmäisen keskeltä ja viimeisen oikealta. Usein näissä kaikkien esittely tai äänet tulee keskeltä, nyt tämä tehoste oli aika siisti.

Tämä kohtaus oli aika hienosti tuoteutettu äänien puolesta.

Eipä siis muuta kuin seuraavaan, tämä nyt oli ja meni. Kiva leffa, mutta ei suosikkeihin millään, tuskin myöskään tulee uudelleen palattua, ei oikein kiinnostanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s