Kadonnut Luoti

Juhannusaaton kunniaksi tänään ruudulle pyörähti vaihteeksi hieman ranskalaista toimintaa. Leffaa suositteli tällä kertaa Netflix etusivullaan ja oli aika selvää, että tähän syöttiin tulisi tarttua. Leffa ei ollut yhtään hassumpi vaan leffassa oli varsin hyvä juoni ja toimintaa juuri sopivasti. Automekaanikko pääsee vankilasta koevapauteen auttamaan poliisia huumeliigan kiinniotossa, mutta lavastetaan korruptoituneen poliisin toimesta poliisipäällikön murhaajaksi. Siitä sitten alkaa takaa-ajo, jossa kaiken keskipisteessä on kadonnut auto ja ennen kaikkea sen sisällä oleva luoti joka pystyy osoittamaan korruptoituneen poliisin syylliseksi kollegan murhaan.

Leffan juoni on varsin fressi ja näyttelijätkin varsin hyviä, vaikkakin muutamassa kohdassa menee hieman ylinäyttelemiseksi, ei kuitenkaan mitenkään merkittävästi tai häiritsevästi. Tykkäsin ennen kaikkea Alban Lenoirista, joka veti pääroolissa erittäin eleettömän ja vakuuttavan roolin. Mutta ei silti, tykkäsin kyllä muustakin porukasta varsin paljon ja koko porukka sai leffan näyttämään varsin laadukkaalta.

Äänet ja kuva leffassa olivat varsin peruskauraa, eli mitään ihmeellistä leffassa ei ollut, mutta toisaalta ei myöskään mitään valitettavaa. Leffa oli juuri sopivan pituinen puolitoista tuntia ja leffa oli muutenkin erittäin sujuvaan pakettiin kasattu niin että mitään ylimääräistä siihen ei ollut tarvinnut tunkea. Lisäksi hyvän leffan kruunaa varsin hyvä loppuratkaisu. Erittäin kivaa viihdettä, suosittelen!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s