Oblivion

Oblivion leffa tuli hankittua Zoomin UK kaupasta pari viikkoa sitten ja leffa kolahti postilaatikkoon alkuviikosta. Leffa tuntui aivan uudelta, mutta sitten taas muutama kohta oli sellainen, että tuntui kuin olisin leffan nähnyt joskus ennenkin. On täysin mahdollista, että leffa on nähty, mutta en siitä kyllä juurikaan mitään muistanut. Leffa oli jotakuinkin sitä mitä odottaa sopii, eli ei varsinaisesti mitään erityistä juonta, vaan lähinnä vain jatkuvaa toimintaa.

Leffan äänet olivat todella vakuuttavat, ja leffassa oli paljon kaikkea sitä mistä hyvät äänet koostuvat. Leffassa oli paljon erilaisia lentäviä laitteita, jotka lentelivät huoneen kulmasta toiseen ja taas takaisin. Leffa oli Atmos, ja varsin hyvä sellainen. Leffassa oli erittäin paljon dynaamisia kohtia ja LFE oli käytössä erittäin hyvin. Oblivion todellakin otti Atmoksesta kaiken ilon irti, ja ilo sitä todellakin oli katsella. Hyvän leffakokemuksen äänien osalta kruunasi erittäin hyvä musiikkiraita, joka todellakin täydensi kaiken hienosti yhteen ja sai aikaan todellisen leffafiiliksen.

Cruisen Tomppa on tehnyt aika monta varsin hyvää roolityötä, mutta jostain syystä tykkäsin tästä jopa yllättävän paljon. Leffa ei ollut niin hyvä, mutta Cruisen rooli oli jotenkin hyvin tasapainoinen ja uniikki, Mission Impossiblen Cruise ei tästä leffasta tullut mieleen joka miehellä on kuitenkin isona rasitteena joka leffassa. Samaa voisi myös sanoa Morgan Freemanista, herra tekee erittäin tasaista ja hyvää jälkeä leffasta toiseen, mutta tässä leffassa hänkin on kovin vakuuttava. Ei yllätä. Leffa yleisesti oli varsin hyvää viihdettä, jonka voisi ehkä joskus vielä katsoa uudelleenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s