Battleship

Vuonna 2012 julkaistu Battleship tuli jossain vaiheessa netissä vastaan ja sen verran tutustuin leffaan, että traileria tuli jonkin matkaa katsottua. Paljon räjähdyksiä merellä, näillä odotusarvoilla siis leffa tuli tilattu. Varsinaisesti ei tarvinnut odotusten suhteen tällä kertaa pettyä, leffa oli jotakuinkin sellaista subbarien tykitystä kuin odottaa sopii, se mikä uskomatonta kyllä tuli yllätyksenä oli se, että vastassa oli avaruusoliota.

En siis ollut tutustunut leffaan tällä kertaa kovinkaan hyvin, vaan myönnän, että tämä leffa tuli hankittua vain ja ainoastaan äänien vuoksi. En ole kovinkaan suuri avaruusoliofani, mutta tämä leffa meni vielä varsin kivuttomasti, eihän tässä tavallaan ne avaruusoliot juurikaan olleet pääosissa, vaan ainostaan heidän mahtavat aluksensa. Lian Nelson oli tälläkin kertaa todella hyvä, Rihannaa nyt toki voisi katsella vaikka pidempääkin, mutta kyllä Rihanna suoriutui myös näyttelemisestä varsin kiitettävästi.

Leffan anti muuten nyt meni lähinnä kepoisan viihteen puolelle, korvat olivat koko pari tuntia kovilla ja tykitys oli taukoamatonta. Muuten juonellisesti ja yleisesti ottaen leffa ei ollut kovinkaan erityinen, vaikkakin kaikenlaista draamaa siihen yritettiin rakentaa. Leffasta tuli hieman sellainen olo, että tehdään leffa jossa puolitoista tuntia ammutaan all in ja keksitään sitten siihen ympärille joku pieni tarina niin ehkä joku jaksaa leffan myös katsoa. Romantiikkaa ja itsepäisyydestä kaveruuteen, jotenkin kovin kliseistä tällä kertaa.

Ai niin ja ne äänet. Äänet olivat DTS:X, joita itseasiassa on ollut yllättävänkin jopa monessa viime aikaisissa tilauksissa. DTS:X on parhaimmillaan todella huikeaa, tänäänkin meno oli varsin hyvää, mutta sanoisin silti, että jokseenkin perustavaraa. Jep, koneita lensi, LFE raita oli varsin vakuuttava ja surroundejakin käytettiin ihan kivasti, jotain siitä kuitenkin jäi puuttumaan. Ehkä se mitä jäi puuttumaan oli se, että ääntä ja meteliä oli jopa hieman liiankin paljon. Ehdottomasti kuitenkin äänellisesti leffa, jonka voi jollekin muullekin esitellä jo ääniä haluaa esitellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s