The Last Days of American Crime

Netflixiin saapui uutuus elokuva The Last Days of American Crime tuossa viime viikolla. Toki leffasta tiesin välittömästi, että se pitää katsoa, mutta muutama päivä meni, että sen vuoro tuli. Tänään kuitenkin oli sille aikaa, tämäkin leffa muuten kestää kaksi ja puoli tuntia.

Leffan juoni oli uusi ja itse asiassa jopa aika mielenkiintoinen. Juonessa oli pieniä säröjä ja aivan kaikesta ei pysynyt kärryillä. Tällä viittaan lähinnä tuohon yhteen yksinäiseen poliisiin, jonka roolia en täysin kokonaisuudessa hahmoittanut. Muuten juoni kyllä toimi hyvin ja leffassa riitti paljon mielenkiintoisia käänteitä. Oleellisinta kuitenkin leffassa oli tuo mielen lamauttava impulssi, jolla oli tarkoitus lopettaa koko jenkkien rikollisuus kerralla. Pelottava ajatus, mutta olisiko tuollainen joskus mahdollista? Olisihan se jotenkin lohduttavaa, jos yhdeltä tietokoneelta voisi kaiken rikollisen toiminnan lopettaa. Toisaalta, jos tuollainen olisi mahdollista, niin kyllä siihen vähintään yhtä paljon liittyisi myös uhkia ja pelkoja. Leffa oli muutenkin tavallaan hyvinkin ajankohtainen. Ihmiset partioimassa kaduilla, poliisien rooli yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa jne.

Leffan äänet olivat Atmos ja hyvä niin. Leffan äänet eivät tuoneet mitään valtavia elämyksiä, mutta perustason Atmos leffana se oli varsin hyvä. Taka ja sivukaiuttimia käytettiin varsin kivasti, Atmos-kaiuttimia ei ihan hirveästi käytetty lukuunottamatta musiikkia ja muita tausta-ääniä. Leffan LFE-raita oli ihan kiva, mutta siinäkin yleisellä tasolla jäi aavistuksen sellainen olo, että se ihan viimeinen herkkyys tällä kertaa leffasta puuttui. Leffassa kuitenkin oli paljon ammuntaa, räjähdyksiä ja toimintaa, joten toimintaleffaksi tämä kuitenkin oli varsin mallikas.

Kokonaisuudessaan leffa oli siis varsin hyvä ja jatkaa Netflixin hyvien uutuustoimintaleffojen sarjaa näyttävästi. Leffaa oli helppo katsoa ja aika sen parissa meni jälleen todella nopeasti. Netflixin tekstitykseen ei ole tullut muutosta, ja se edelleen aavistuksen ärsyttää, mutta varsin hyvä iltapäivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s