Kadonnut tyttö

Eilen tuli vielä illalla katsottua tämä Kadonnut Tyttö-leffa, joka siis on vuonna 2018 julkaistu argenttinalaiselokuva, jonka esiosa Intuitio (2020) tuli katsottu viime viikolla. Odotukset leffan suhteen luonnollisesti olivat, että tämä on hyvin saman tyyppinen leffa kuin edellinen ja liittyisi siis suoraan Intuitioon, mutta jotenkin nyt jäi hieman tyhjä olo. En tiedä menikö Intuitiosta sittenkin liian kauan vai miksi en oikein saanut tätä leffaa mitenkään yhdistettyä tuohon. Jotenkin tuntuu, että mikään tässä ei yhdistynyt edelliseen, ei tarina, ei näyttelijät eikä miljöö.

Itsenäisenä leffana tämä oli ihan hyvä, mutta jotenkin koko leffan ajan vain mietin, että miten tämä liittyy edelliseen. No sen verran toki oli yhtäläisyyttä, että molemmissa leffoissa käsiteltiin poliisin korruptiota, mutta tässä leffassa sekin jotenkin alkoi oikeasti selviämään vasta aivan leffan lopussa. Jotenkin tuota lopun kuviota en edes pystynyt leffan aikana kuvittelemaan vaan kaikki tuli jotenkin yllätyksenä. Yleisesti muutenkin jäi hyvin sellainen fiilis, että tämä 2020 leffa oli huomattavasti parempi ja laadukkaampi leffa kuin Kadonnut Tyttö.

Äänistä ei luonnollisesti ole taas paljon sanottavaa kun kyseessä myöhäisillan leffa ja kuvakin oli aika perus Netflixiä, ei huippu hyvää, mutta ei häiritsevän huonoakaan. Ääniä en tässäkään pahemmin kaivannut, enkä tiedä olisivatko ne mitenkään erilaista fiilistä tähän leffaan antaneetkaan. Kiva leffa, mutta vähän pettymys tästä nyt kokonaisuudessaan tuli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s