Ice Age 5

Tänään saatiin sitten lasten kanssa Ice Age saaga maaliin ja pitää heti todeta, että hyvä niin. Rehellisyyden nimissä sarjan alku oli varsin hyvä, mutta sen jälkeen on näin aikuisen mielestä suunta ollut suoraan laskeva. Jotenkin tuntuu, ettei näissä seuraavissa osissa ole saatu oikein mitään uutta aikaa, vaikkakin leffat näyttävät erilaisilta, ja esim tässäkin uusimmassa ihan yhteiskunnallisiakin ilmiöitä tuodaan esiin, niin jotenkin paljon olisi vielä juonen kanssa tekemistä.

Leffat eivät ole olleet kovinkaan pitkiä, mutta kyllästyttäviä nämä viimeiset kyllä ovat olleet. Hahmot eivät ole kovinkaan paljon missään vaiheessa kehittyneet, vaikkakin niitä on koko ajan tullut lisää. Sinällään juoni siis on jokaisessa jaksossa jatkunut edellisestä, mutta sekään ei ole oikein vakuuttanut.

Lisäksi jokaisen jakson jälkeen olen varmasti valittanut äänistä, ja niin valitan nytkin. Tämä leffa oli jo vuodelta 2016, joten Atmostakin olisi ollut jo saatavilla. Alkuperäisessä raidassa toki jo 7.1 äänet, mutta edelleenkään niitä ei saada suomenkieliseen raitaan, jota kuitenkin muksujen kanssa tulee käytettyä. Tälläkin kertaa siis lähinnä odottelin vain leffan loppua ja sitä, että seuraavaksi muksujen kanssa päästään taas vaihteeksi katsomaan jotakin muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s