Intuitio

Netflixin uusi argenttiinalainen elokuva Intitutio joka ilmeisesti on esiosa jollekin kaksi vuotta sitten ilmestyneelle elokuvalle, jonka myöskin pitäisi löytyä Netflixistä. Leffa vaikutti erittäin laadukkaalta ja hyvin tehdyltä, mutta pitää myöntää, että leffa oli myös erittäin haastava katsottava, uskon, että että voisi hyvin olla yksi sellainen elokuva, joka pitäisi katsoa vielä toisen kerran, jotta siitä saisi aivan kaiken irti.

Leffan kieleksi piti tietysti kääntää heti Espanja, vaikka se ei ääniin tällä kertaa mitenkään vaikuttanutkaan. Leffan äänet olivat joka tapauksessa vain 5.1 ja kokonaisuudessaan leffan äänet muutenkin aika perus kauraa. Toki leffan äänet perustuivat muutenkin hyvin pitkälti dialogiin ja taustamusiikkiin, mutta mitään ihmeellistä sen lisäksi ei juurikaan tarjoiltu. Leffan seuraaminen pelkällä tekstityksellä oli tänään aika haastavaa, mutta ihan hyvän kuvan leffasta joka tapauksessa lopulta sai.

Leffan juoni oli aika monikerroksinen, toisaalta tutkittiin murhaa, toisaalta tehtiin sisäistä tutkimusta. Syyllisiä olisi voinut olla useita, ja sanotaan, että lopullistakaan ratkaisua ei ihan pystynyt kyllä veikkaamaan. Leffassa mikään ei tullut ilmaiseksi, vaan koko leffan joutui miettimään ollako vai eikö olla.

Hyvä leffa siis, mutta seuraavaksi pitää siis varmaankin katsoa myöskin se ensimmäinen osa, eli ilmeisesti jatkoa tälle. Mielenkiintoista, saa nähdä mitä tuleman pitää. Leffan nimi ilmeisesti on muuten Kadonnut Tyttö, eli sitä metsästämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s