Shimmer Lake

Jos oli aamulla tarjolla todellinen klassikko ja loistava pankkiryöstöleffa, niin samaa ei valitettavasti nyt voi kyllä sanoa Netflixin Shimmer Lake leffasta. Leffa oli surkea, ja huonoimpia leffoja mitä on tullut hetkeen nähtyä. Leffassa oli ehkä jotain yritystä, mutta niin alhaisen tason näytteleminen vei leffasta kaiken uskottavuuden jo heti kättelyssä. Leffassa oli kai tarkoituksena kikkailla juonen kanssa jotenkin niin, että leffassa mentiin ikäänkuin kronologisesti väärään suuntaan. Tai näin ainakin siis kuvittelin, en ollut ihan varma, en pysynyt täysin kärryillä.

Leffa ei ollut komedia, mutta nauratti kyllä useaan otteeseen. Luulin katsovani hieman vakavammin otettavaa leffaa, mutta sitä siitä tästä nyt ei kyllä tullut. Leffa on ollut Netflixin odottavien listalla jo tosi pitkään ja vaikuttanut todella mielenkiintoiselta. Nyt pitää kuitenkin sanoa, että vaisto petti aika pahasti. Tätä nyt ei voi oikein suositella, mutta jos ette usko niin katsokaa itse ja tehkää omat johtopäätökset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s