Blood Brother

Jengi ryöstää rahankuljetusauton, yksi ottaa vastuun ja joutuu vankilaan, muut piilottavat saaliin, kuulostaako tutulta? Jep, näitä leffoja riittää aivan jonoksi asti, joten miten näihin saisi jotain uutta kulmaa. No, ainakin katsomalla leffan Blood Brother. Tämäkin leffa on odottanut suosikkien listalla jo jonkin aikaa, nyt tuli sen aika näyttäytyä.

Leffa on lyhyt kuten iltoihin hyvin sopii, mutta siihenkin aikaan saadaan tällä kertaa aika paljon tapahtumia mahtumaan. Pikku tvistinä tähän leffaan on se, että rötöstely kaverista on näiden viidentoista vankilavuoden aikana tullut kyttä. Sekään ei ole mitään uutta tässä genressä, eikä toisaalta ehkä tässä leffassa se oleellisin pointti. On vaikea kuvitella mitä viisitoista vuotta vankilassa miehelle tekee, mutta selkeästi tässä tapauksessa ei ainakaan hyvää. Se tuokin tähän leffaan hyvin yllättäviä, jopa käsittämättömiä käänteitä. Mikä on lopulta motiivi ja mihin, sitä on tässä leffassa vaikea hahmottaa, ja siihen koko elokuva perustuu.

Trey Songz Sonnyn roolissa on vakuuttava, en tiedä miten tuon roolin olisi voinut paremmin esittää. En ainakaan tiedä, että miten mies olisi voinut asiansa paremmin hoitaa, siitä toisin osa kiitosta pitää mennä myös käsikirjoittajalle. Jack Kesy, Jaken roolissa hoitaa myös roolinsa todella mallikkaasti, jotenkin kovin lämmin ihminen täynnä täyttä kylmää. Muukin kaarti leffassa toimii, mutta ei nyt muuta erityistä mainintaa, leffa joka tapauksessa on kokonaisuudessaan jopa yllättävän hyvä ja suosittelen kyllä katsomaan.

Piti muuten jo edellisessä päivityksessä kommentoida hieman tuota kuva-asiaa, olen tällä hetkellä todella tyytyväinen kuvanlaatuun skriinillä. Kuva on jotenkin kirkkaampi ja selkeämpi, musta tuntuu selkeästi tummemmalta, joka puolestaan nostaa värejä ihan eri lailla esiin. Kuvanlaatu Hacksaw Ridgessä vakuutti, ja nyt sama fiilis jäi myös Netflixin kanssa. Saa nähdä miten vaikuttaa kun vastaan tulee hieman ”huonompaa” laatua. Selvittelin tänään myös hieman Panasonicin muuttamista Region Free laitteeksi, mutta vielä en ainakaan asiassa päässyt sen pidemmälle. Toisaalta, lähdin miettimään, että onko siitä edes mitään hyötyä, DVD:itä en katso, ja UHD:t eivät ole aluekoodattuja. Katselin hieman Ebaytä, ja hintaero esimerkiksi jenkeistä tilattujen Blueray ja UHD-levyjen välillä toimitettuna on niin pieni, että siihen ei ehkä kannata lähteä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s