Robin Hood 2010

Tänään taas vaihteeksi soittimeen UHD-materiaalia ja leffana Robin Hood. Robin Hood tuli tilattua CDON.comista ja leffa oli hieman siinä kintaalla tilatakko vai ei. Toisaalta Robin Hoodia on jossain yhteydessä kehuttu äänien puolesta, mutta toisaalta en oikein tiennyt mitä odottaa. Leffanakaan en ollut aivan varma olenko tätä aikaisemmin nähnyt, nyt tosin pitää todeta, että en ole aivan varma vieläkään. Toisaalta leffa tuntui uudelta, toisaalta en kyllä oikein ymmärrä miten tämä leffa olisi minut aikanaan päässyt kiertämään.

Jonkun mielestä kuva ei näin kirkkaana ole ehkä enää aito, mutta itse tykkään!

Niin tai näin, leffa oli ihan ok, ja nimenomaan ihan ok. Russell Crowne oli aivan omassa leffassaan, jälleen kerran. Gladiator on edelleen odottelemassa hankintaa tai katsomista tulevaisuudessa, mutta kaikki nämä tämän tyyppiset leffat ovat kuin tehty Grownelle. Piti muuten oikein leffan aikana alkaa miettimään, että mitähän herra nykyään tekee, ja nopean googlettelun jälkeen selvisi, että ilmeisesti vuoden 2017 herraa ei olekaan valkokankaalla nähty. Leffa muuten ei yltänyt suurten klassikkojen joukkoon, mutta ihan kiva katsottava kuitenkin.

Se tosin mikä tästä leffasta todella nousi esiin oli todella loistava kuvanlaatu. Eikä pelkästään se, että leffan kuva oli laadultaan erittäin hyvä, se korosti jatkuvasti aivan sairaan upeita maisemia, joita leffassa oli paljon. Sen lisäksi hyvä kuvanlaatu toi leffasta erittäin pieniäkin yksityiskohtia upeasti esiin. Laitan tämän leffan ehdottomasti kuvan puolesta Top-Listalle, tämä oli erittäin upea kokemus.

Äänien pouolesta leffa oli varsin perus kauraa, vaikka siinä DTS:x äänet olivatkin. Leffassa oli ukkosta ja jonkin verran hyvin pikkupaloja, mutta mitään erityistä tässä ei ollut tällä kertaa. Ainoana oikeana kohokohtana ehkä muutamat keihäiden lennot atmoksista alaspäin, ne kuulostivat aika hienoilta ja erilaisilta. Mikään demo leffa tämä ei kuitenkaan ollut. Katsonko uudelleen, ehkä en, ehkä laitan myyntiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s