Mrs. Serial Killer

Nyt sitten tuli nähtyä yksi elämäni hämmentävimmistä elokuvista. Huono ja epäonnistuneita leffoja olen nähnyt ennenkin, olen myöskin nähnyt paljon outoja ja erikoisia leffoja, mutta tämä oli jotain aivan ainutlaatuista. Oliko se sitten huono, no ei ollut, mutta monta kertaa leffan aikana olin monttu auki ja ihmettelin että mitä ihmettä nyt tapahtui.

Leffan juoni oli hyvä ja onnistunut. Näyttelijät olivat periaatteessa erittäin hyviä, mutta olivatko he sitten toisinaan tarkoituksella todella luonnottomia amatöörejä, vai olivatko he vain tekemässä niin suurta taidetta, että en vaan pysynyt itse täysin mukana. Mitä pidemmälle leffa eteni, sitä enemmän jouduin miettimään, että mikä oli totta ja mikä tarkoituksella tehtyä hämmennystä. Hämmentävä leffa kaiken kaikkiaan.

Leffa oli intialainen ja itseäni hieman hämmensi se, että kuinka paljon leffassa puhuttiin englantia ja hindiä (?) sekaisin. Puhutaanko Intiassa normaalistikin näin vai kuuluiko senkin tähän leffaan? Leffan äänet olivat Atmosta, ja vaikka mitään ihmeellistä ei tässä kuultukaan, niin ihan kivan kuuloinen leffa. Leffassa oli hyvin paljon intialaisia ääniä ja musiikki, jotka toivat täysin omanlaisensa tunnelman leffaan. Atmoksia käytettiin lähinnä vain tunnelman luontiin, mutta tunnelma tässä leffassa olikin varsin hyvä koko leffan aikana.

Netflix siis jaksaa aina yllättää samoin nämä ulkomaalaiset elokuvat. Tämäkin leffa oli todella laadulla ja ajatuksella tehty, vaikka se erittäin omalaatuinen olikin. Suosittelen ehdottomasti katsomaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s