Ford v Ferrari ja 300. päivitys

Aika rientää ja blogissani tulee tänään täyteen jo uskomaton 300. päivitys. En olisi tuota uskonut kun vuosi sitten aloin ajatuksiani tänne blogiin kirjoitella. Olen edelleen miettinyt paljon miten tätä blogia voisi kehittää ja nyt ainakin pari muutosta on tullut. Etusivulla näet oikeassa laidassa historian, josta voit katsoa suoraan tiettynä kuukautena kirjoitettuja juttuja. Lisäksi sieltä löytyy nyt myös haku, joka saattaa olla monelle etenkin aloittelevalle erittäin tarpeellinen ominaisuus, kukaan tuskin jaksaa kaikkia tekstejä lukea kerralla läpi, mutta nyt jos kiinnostaa juuri jokin tietty juttu, niin sieltä voi hakea juuri tuohon asiaan liittyvät jutut. Kaikki muutkin ehdotukset ja vinkit otetaan ilolla vastaan.

Juhlan kunniaksi piti sitten laittaa niin sanotusti parasta päälle, eli pitkään aikaansa odotellut toinen katselukerta Ford v Ferrari-leffasta sai tänään kunnian olla se 300. leffa. Eikä suotta, leffa on edelleen täyttä timanttia niin itse leffan kuin äänienkin puolesta. Muistelen, että viimeksi kun tuon leffan katsoin olin juuri saanut nuo Klipsin surroundit paikolleen, mutta silloin ne olivat vielä sivuilla liian edessä. Nyt kaikki on kohdillaan ja sen kyllä huomaa. Leffan äänet ovat mahtavat, ja edelleen nautin jokaisesta sekunnista tämän leffan parissa. Erityisesti pitää mainita jälleen pari yksityiskohtaa, eli ensinnäkin surround ja Atmos-kaiuttimien todella todella jykyvät ja tarkat bassot. Bassot tuntuvat että ne tulevat juuri siitä suunnasta kuin ne leffassa tapahtuvat, kertonee siitä, että subbarit ovat nyt vihdoinkin kohdillaan ja tukevat hienosti kaikkien muiden kaiuttimien toimintaa. Lentokoneen ylillento oli jälleen aika magea kokemus.

Tämä leffa kestää aikaa, ja vaikka juoni olikin tuttu, niin kyllä tämän leffan voi vielä katsoa monta kertaa uudelleenkin. Eikä pelkästään näiden huikeiden äänien vuoksi, vaan kyllä tämä leffa muutenkin toimii ja tuo hyvän mielen kasvoille. Eli ei muuta kuin nokka kohti 400. päivitystä ja blogi jatkuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s