Bad Boys I

Bad Boys 1 vuodelta 1995 tuli mukaan tuohon CDON.comin pakettiin, ehkä hieman pohtien, mutta kuitenkin ihan tarkoituksella. Tämä leffa on ehkä joskus nähty, mutta jos se on nähty niin siitä on todella kauan, enkä ainakaan siitä juurikaan mitään muistanut. Lähimenneisyydessä sitä en varmasti ole kyllä nähnyt. Leffan odotukset sikäli olivat vähän kaksi suuntaiset, että toisaalta onhan tässä kyseessä aika legendaarinen leffa, mutta onko se sitten saanut turhankin kovaa hypeä uusimman leffan myötä.

Leffa oli aika taattua yhdeksänkymmenlukua, niin leffan kuin musiikinkin puolesta. Ei sinällään haitannut ainakaan musiikin osalta, 90-luvun musiikki nyt vaan on aivan sairaan hyvää. Leffa itsessään tuntui juuri siltä milloin se on tehty, ei häiritsevästi, mutta kuitenkin selkeästi siinä oli kohtia, jossa esimerkiksi vuorosanat olivat todella luonnottomia ja tavallaan väkisin käsikirjoitettuja. Leffa ylipäätään ei ollut mikään aivan klassikko ainakaan itselleni. Leffa lähtee aavistuksen hitaasti liikkeelle, mutta saa sen jälkeen kyllä vähän lisää kierroksia ja loppujen lopuksi siitä kyllä jäi ihan positiivinen fiilis.

Äänien puolesta leffa oli pettymys, vaikkakin siinä oli restoroitu Atmos-raita. Leffasta puuttui kaikki dynaamisuus ja esimerkiksi kaikki laukaukset ja räjähdykset olivat todella vaisuja. Samoin tuntui olevan myös kaiken musiikin kanssa, se viimeinen terä kaikesta vain jäi puuttumaan. Lisäksi kun uusi Atmos-raita ei hirveästi antanut mitään erityistä, niin hieman laimea fiilis tästä jäi. Se mikä tässä oli puolestaan aika huvittavaa oli se, että lopputekstien aikana soinut biisi oli aivan toisesta maailmasta, siinä dynaamisuus oli 2020-luvulla, ja antoi fiiliksen, että ongelmat eivät olleet laitteissa, vaan leffassa. Kuvanlaatu isossa kuvassa oli ihan hyvä, osittain tosi hyvä, osittain leffan ikä näkyi.

Leffa siis jätti kuitenkin ihan positiivisen fiiliksen, ja nyt pitää miettiä, että kannattaisiko toinenkin osa vielä hankkia ennen kolmatta. Molemmat varmasti tulee vielä katsottua, mutta missä formaatissa ja millä aikataululla niin aika näyttää. Tuleeko tätä katsottua uudelleen, ei ehkä ainakaan aivan heti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s