Time to Hunt

Kuten tuossa jo ehdinkin mainita, Netflixiin on tullut useampiakin uusia elokuva, joita olen kiinnostunut heti katsomaan. Time to Hunt oli leffa, jota pitkää mietin Extraction kanssa, mutta päätin lopulta katsoa Extractionin ensin, lähinnä sen saaman palautteen perusteella. Tällä päivälle siis jäi vuoroon Time to Hunt, joka sitten osoittautuikin erittäin hyväksi leffaksi, juoneltaan ja leffana yleisesti jopa paremmaksi kuin Extraction.

Äänet eivät tässä leffassa aivan Extractionin tasolle päässeet, mutta ei kauas myöskään jääty. Leffa oli Atmos-raidalla, ja mikä kivointa, nämä Atmos-raidat ovat Netflixissä myös alkaneet jo toimia moitteetta. Koputetaan puuta, toivottavasti toimii myös jatkossa. Leffan äänet olivat sikäli erittäin hyvät, että objektien sijoillelu oli onnistunut erittäin hyvin, ja luodit lentelivät ympäri huonetta, samoin kuin ihmisen puheet kuuluivat hienosti ns. kuvan ulkopuolella, missä päin huonetta ne sitten ikinä tapahtuivatkin. Yksi siisti effekti oli kun eräs kaveri kuoli, tuli täysi hiljaisuus, mutta ilmeisesti subsonic basso yksinään jäi sen verran kovalle humisemaan, että vaikka huoneessa oli muuten täysin hiljaista, äänen ”tunti”. Subsonic ääniä toki kuullut ennenkin, mutta tässä niitä käytettiin hienosti kun muut äänet olivat poissa.

Leffan juoni oli erinomainen ja jopa niin hyvä, että mietin sen lisäämistä Top-listalle. Jos otetaan ns. kauhuleffat, niin tämä leffa oli ehdottomasti jännittävin leffa mitä olen aikoihin nähnyt. Leffan asetelma oli kieltämättä todella mielenkiintoinen, tavallaan viattomat nuoret miehet vastassaan aivan sairaan kylmäverinen tappaja, joka ei hievahdakkaan pelosta vaikka mitä tapahtui. Joutui jopa skriinin läpi pelkäämään, että koska tuo pelattava kaveri astuu omasta ovesta sisään, niin käsin kosketeltava tuo pelko oli.

Leffa oli muutenkin aika laadukas, ainoa mikä ihmetytti ja jopa hieman harmitti oli todella surkea kuvanlaatu. Leffa oli tumma, ja siihen lisättynä huono HD-laatu, leffa näytti jälleen kuin DVD:tä olisi katsonut. Harmi sinällään, sillä leffa oli muuten todella hieno. Leffa on Etelä-Korealainen, joten kielenpuolesta mentiin puhtaasi tekstien kanssa. Siitäkin huolimatta tälläkään kertaa vieras kieli ei leffassa haitannut, vaan kiva jälleen huomata kuinka hyviä leffoja tulee ympäri maailmaa kunhan vaan avaa itse rohkeasti oven uusin seikkailuihin. Leffa myös jätti loistavan oven jatko-osalle, jonka todellakin aijon katsoa heti, jos sellainen eteen tulee. Kiva iltapäivä, suosittelen ehdottomasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s