Extraction

Netflixissä on viime päivinä papljon puhuttanut uusi Extraction leffa, jota tähdittää Chris Hemsworth. Leffa on Atmos ja hyvänoloista toimintaa, joten pitihän se sitten heti katsoa. Netflixiin oli tosin tullut toinenkin mielenkiinoinen uusi leffa, mutta tämä on nyt herättänyt sen verran puhetta, että tällä lähdettiin tänään liikkeelle. Leffoja tuntuu Netflixiin nyt tulevan tällä hetkellä ihan kivasti, onko sillä sitten jotain tekemistä koronan kanssa niin en tiedä, mutta toisaalta alkaa myös mietityttämään, että mitenkä tämä korona vaikuttaa leffojen tuotantoon tulevaisuudessa. Jep, osaa uutuuksista kuten Bondia on siirretty, mutta mitenkä uusien leffojen kuvaukset tällä hetkellä mahtaa onnistua?

Jälleen kerran siis luvassa paljon toimintaa ja laukauksia. Toimintaa leffassa kyllä riittikin, mutta toisaalta pitää myös leffan hyvyydeksi mainita, että sitä oli mukavasti rytmitetty, eikä leffa ollut pelkkää jatkuvaa räminää. Äänet olivat leffassa erittäin hyvät, etenkin Atmos ja Surround effektion osalta tämä oli oikein demo kamaa. Äänet kuuluivat selkeästi siellä mistä ne olettikin kuulevan, ja leffassa oli paljon hienoja kohtauksia, jossa ääni todellakin liikkui tilassa hienosti, ja kunnioitti täydellisesti leffan tapahtumia. Leffan äänet olivat erittäin selkeät ja laadukkaat, ei missään tapauksessa korvia häiritsevää meteliä joka kaiuttimesta samaan aikaan. LFE-kanava olisi voinut olla ainakin osan aikaa leffasta hieman dynaamisempi, mutta eipä siinäkään suurempia ongelmia ollut.

Sen verran leffan aikana kuitenkin tuli äänillä kikkailtua. että päätin kesken leffan hakea MiniDSP:n kaukosäätimen ensimmäisen kerran ikinä käyttöön. Ajatuksena oli testailla subbarien äänten kovuuden vaihtamista kaukosäätimellä kesken leffan, mutta tämä homma meni hieman puihin koska en osattu ohjelmaa ja kaukosäädintä käyttää oikein. Sen johdosta itseasiassa päädyin nollaamaan koko laitteen, toivottavasti se nyt kuitenkin tuli palautettua viimeisimpiin asetuksiin oikein, siltä ainakin vaikutti.

Hemsworth oli hyvä, ja jos jotkut ovat kuvailleet hänen rooliaan kuin John Wickiksi, niin hyvin tuo kuvaus kyllä osuu. Mies ampuu kovalla prosentilla kaiken mikä liikkuu, ja toisaalta siinä välissä sitten hakkaa muuten kaikki, jotka tulee liian lähelle. Juoni ei ehkä tuo mitään suurta ja ihmeellistä, se ei ehkä ole tämän leffan idea muutenkaan. Tosin, siitä olisi voinut saada hieman paremmankin, jos juoneen olisi haluttu vähän syvällisemmin panostaa. Casting on muutenkin varsin onnistunut ja onnistuivat myös työssään. Leffa oli kiva katseltava ja ehdottomasti action-nälkään sopiva välipala.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s