Ice Age 3

Lauantai iltapäivä ja aikaa taas katsella leffaa kunnolla myös muksujen kanssa. Ice Age sarja on ollu menossa, joten sitä jatkettiin tänään jo kolmannen osan parissa. Nyt ollaan jo vuodessa 2009 ja teemana Dinosaurukset. Leffassa mennään hyvin pitkälti tutun kaavan mukaan. Jälleen saadaan muutama uusi hahmo mukaan, äänet ovat jotakuinkin samaa tasoa kuin aikaisemmissa eikä leffa muutenkaan erityisesti eroa kahdesta ensimmäisestä, niin hyvässä kuin pahassakaan.

Juoni pyöriin edelleen samantyyppisenä, pienen oman mausteensa ja juonen jatkumon tarjoaa mammuttien odotusaika ja ennen kaikkea lähestyvä laskettuaika, jos sellaisesta nyt eläimillä puhutaan. Tai puhutaan kai, eiköhän ne eläimetkin samalla tavalla lajista riippuen aina tietyt ajan odota, ajattelivat sitä sitten niin kuin ihmiset tai ei. Tällä kertaa ongelmissa on Sid, joka ensin ryöstää Dinojen munat ja sen jälkeen Dinot ryöstävät Sidin. Loppu onkin sitten taas sitä tuttua ja turvallista, muu porukka lähtee pelastamaan kaveriaan. Juoni on peruskauraa, ei mitään yllätyksellistä, mutta pitää sanoa, että tällä kertaa lapset nauroivat enemmän kuin kertaakaan leffassa, eli siltä osin juoni oli varmasti hyvin onnistunut. Ja kyllä sitä itsekin muutaman kerran ihan spontaanisti sain nauraa, hyvä näin!

Leffan äänet olivat ok, alkuun hyvin vaisut, mutta loppua kohden tahti parani. Ajattelin itseasiassa jopa että hieman kovemmilla äänillä tämä olisi saattanut olla hyvinkin onnistunut tekele äänien puolesta, sillä lopussa lenneltiin suuntaan jos toiseen, ja subbariakin käytettiin ihan kivasti. Tässä leffassa olisi ollut aineksia jopa kunnon Atmos effekteille, mutta siihen on vielä muutama vuosi aikaa. Täytyy muuten taas todeta pieni negatiivinen juttu mikä näihin suomeksi käännettyihin valitettavasti liittyyä, eli tämäkin leffa olisi ollut jo 7.1, mutta nyt taisi suomen kielellä on vain 5.1. Iso ero, en tiedä, mutta kuitenkin maininnan arvoinen asia.

Eilen puhuin uudesta levyhyllystä, tänään sen sitten aamulla kannoin sisään ja hyvähän siitä tuli. Joo toki sopiva, koska itse sai mittojen mukaan tehdä, mutta levyjä ainakin mahtuu taas joksikin aikaa, tilan ei pitäisi ihan heti loppua kesken. Jos loppuu, niin taitaa olla aika taas myydä huonoimpia eteenpäin. Mistä muuten sain materiaalit tähän hyllyyn, niin vanhasta laitetelineestä muutaman vuoden takaa, kierrätystä siis tämäkin, hintaa siis tuli spraymaalin verran.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s