Bloodshot

Bloodshot, case mielenkiintoinen. Bloodshot tuli Itunesiin jokunen viikko sitten ja silloin leffasta ei tullut lainkaan Atmos-raitaa. Tämä oli sikäli hyvin mielenkiintoinen juttu, että ennakkomarkkinoinnissa tuo mielestäni oli, ja toisaalta, tiesin myös, että leffassa varmasti nuo äänet ovat ja trailerin perusteella halusin tämän leffan ehdottomasti nähdä Atmoksen kera. Leffa siis jäi tuolloin katsomatta, mutta nyt yllättäen tuo Atmos-raita olikin sitten jälkikäteen sinne lisätty, ja leffa siis piti heti myös nähdä.

Vihdoinkin taas kunnon toimintaleffa, hyvinkin paljon Fast and Furios tyyppistä menoa, ja sehän minulle aina sopii enemmän kuin hyvin. Vin Diesel on loistava, yleensä aina kaikessa mihin hän ryhtyy ja niin tälläkin kertaa. Jotenkin tuon miehen olemus ja taidot saavat tällaiset leffat aina nousemaan lentoon. Tykkäsin siis ihan aidosti tästä leffasta ja monestakin syystä. Mielestäni leffan juoni oli erittäin hyvä ja toimi loistavasti. Leffa ei ollut vain pelkkää ampumista ympäriinsä, vaan leffassa oli selkeästi ideaa ja ennen kaikkea tykkäsin siitä, että kaikkea ei annettu käteen kerralla. Leffan juonta rakennettiin huolella ja siinä oli joitain uutta verrattuna muihin vastaaviin.

Vin Diesel oli loistava, mutta ei missään nimessä ainoa, joka tätä leffaa kannatteli. Wilfred Wigansia esittävän Lamorne Morrisin rooli oli aivan käsittämättömän hyvä. Harvoin varmaan tällaisista kepoisista huumorirooleista Oscareita jaellaan, mutta itse olisin voinut herralle lyödä pystin suoraan kouraan. Aivan huikea hahmo ja huikea roolityö. Olen varmasti ennenkin maininnut, että kunnon toiminta vaatii sopivassa määrin myös huumoria, ja tässä Lamorne Morris löi kerralla tikan keskelle taulua.

Lamorne Morris oli leffan ehdottomasti parasta antia!

Kuvanlaatu leffassa oli loistava ja ennen kaikkea leffan kuvaus ja tehosteet olivat näyttäviä. Leffan kuva ja visuaalinen meininki oli juuri sitä mitä olen pitkään kaivannut. Lisäksi sitten ne Atmos-äänet, jotka tämä leffa todellakin tarvitsi. Atmosta käytettiin todella paljon, ja äänet olivat varsin hyvät. Leffan yleisfiiliksenä ääniä oli ehkä aavistus liikaa, jolloin äänien erottelu jäi ajoittaan hieman vajaaksi. Niitäkin kuitenkin löytyi paljon, ja tykkäsin kyllä äänistä paljon. Tämä leffa oli itse asiasssa jopa niinkin hyvä, että tämän leffan katsomista voisi hyvin harkita vielä uudelleenkin tämän 48 tunnin vuokra-ajan puitteissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s