Kuninkaan Viesti

Kuninkaan viesti on Netflixissä odotellut vuoroaan jo jonkin aikaa. Toisaalta kiinnostava, mutta toisaalta joku sen esittelyssä kuitenkin pisti hanttiin. Aika usein nämä ennakko-odotukset kohtaavat todellisuuden, ainakin jollakin tasolla. Tänään päästiin aika lähelle. Leffa oli toisaalta ihan ok, mutta jotenkin se ei nyt vaan lähtenyt aivan niin hyvin liikkeelle kuin olisin toivonut.

Leffan tarina ei oikein lähtenyt missään vaiheessa liikkeelle. Joo, siskoni lähetti viestin ja tulin Kap-Kaupungista Los Angelesiin, selvitän siskoni tappajan ja sen jälkeen tapan kaikki. Just. Se mitä tosin teki tästä leffasta hieman erilaisen oli se, että leffan päähenkilöllä Jacob Kingillä oli paljon haavoittuvaisuuksia. Aluksi leffa sai hieman Equalizer tai John Wick tyyppisen alun, mutta lopulta King tuntuikin olevan lähinnä hyvinkin normaali kuolevainen, jolla ei ollut edes mitään maagisia taitoja, aseista puhumattakaan. Leffan oleellisin juoni ehkä syntyikin siis tästä, eli henkilö, joka tulee toisesta maailmasta saattaa olla kunkingas omalla maallaan, mutta ei ehkä välttämättä ymmärrä mitä toisessa maassa on vastassa ja miten siellä toimitaan. Chadwic Boseman sen paremmin kuin muutkaan näyttelijäkaartissa eivät tänään myöskään liiemmin vakuuttaneet.

Yksi asia mikä aina itseni saa nykyään voimaan pahoin (ei kirjaimellisesti) on Netflixin surkea kuvanlaatu osassa elokuvia. Ymmärrän, että leffat ovat erilaisia ja tämäkin leffa hyvin tumma sävyltään, mutta silti tälläistä kuvaa ei koskaan tule vastaan Itunesin puolella esimerkiksi. Harmi, sillä tämäkin elokuva olisi voinut olla miellyttävämpi katsella, jos kuvanlaatu olisi ollut parempi. Jälleen kerran kuitenkin muistutan, ongelma ei välttämättä ole vain Netflixin, vaan osa ongelmaa voi olla myös oma netti. Tuon asian kanssa ei kuitenkaan koskaan tunnu olevan ongelmia Itunesin kanssa, mikä sitten taas toisaalta hieman ihmetyttää.

Äänetkään eivät tänään antaneet yhtään mitään, olivat itseasiassa leffaan nähden jopa hieman pettymys. Mitään kovinkaan nautinnollista ei tänään tullut sen paremmin subbareista kuin surroundeistakaan. Pieni pettymys siis tänään koko setti, mutta ihan katseltava kuitenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s