Formula 1 – Season 2

Formula kausi 2019 piti sitten katsoa heti tuon ensimmäisen kauden perään ja sain sen aamulla katsottua loppuun. Sarja oli hieman pettymys. Oikeastaan juuri mitään uutta tähän toiseen osaan ei tullut lisää, joten vaikka toinenkin kausi oli kiva ja koukuttava katsoa, niin hieman tylsähän se sitten lopulta oli. Kuljettajat vaihtuivat jonkin verran, mutta varsinaisesti mitään uusia huippu mielenkiintoisia ei mukaan tullut, eikä oikein vanhojenkaan kuljettajien tai henkilöiden rooli sarjan kannalta kehittynyt mihinkään. Jotenkin vähän niin kuin sarjassa muutamat henkilö antoivat ymmärtää, ”mitä tee täällä taas teette”- oli koko toisesta kaudesta minullekin jäänyt fiilis.

Toinen kausi oli muutenkin jotenkin hieman poukkoileva, eikä kautta käyty sillä tavalla järjestyksessä läpi, joten lopulta minulle jäi esim. kaikki sarjasijoitukset ja ns. draamankaari niin epäselväksi, että piti oikein googlesta käydä katsomassa, että miten sille Renaultille sitten tällä kaudella lopulta kävi? Pääsikö se Willams pois pohjalta? Miten se Riccardio sitten lopulta pärjäsi tallin vaihdon jälkeen, kannattiko vaihto siis? Kuten näkyy, kaikkiin mielenkiintoisiin kysymyksiin dokumentti jätti tällä kertaa vastaamatta, ja se on hieman sääli.

Kun äänetkin oli ja ”kuultu”, niin hyvin ohueksi jäi tämän kauden anti. Ei ollut kilpailijoiden keskenäistä kilpailua, eikä tallipääliköiden keskinäistä kitkaa, jotenkin tuntui, että tämä oli hieman sensuroitu versio ensimmäisestä kaudesta, onko sitten todellisuudessa näin käynyt, paha sanoa. No, nyt on sarja tauolla, saa nähdä pörrääkö Netflix silti edelleen taustoilla. Ainakin paljon erilaista ja sikäli mielenkiintoista asiaa voisi F1-Maailmasta tällä hetkellä saada. Muuten voi mahdollinen tulevakin kausi jäädä aika torsoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s