Plan De Fuga

Here we go again, ja loistavien Espanjalaisten leffojen sarja jatkuu jälleen. Tänään leffana Plan De Fuga, joka kertoo poliisista, pankkiryöstöstä, rikollisista ja kaikkien näiden sekoituksesta. En ollut alkuun lainkaan varma mistä tässä leffassa on kyse, mutta loppujen lopuksi erittäin hyvä, mielenkiintoinen ja laadukas leffa jälleen kerran.

Näyttelijät olivat tässäkin leffassa erittäin hyviä ja nyt pitää jo sanoa, että ns. tuttujakin kasvoja sieltä jo tuli tunnistettua. En tiedä kuinka suuri tähti Javier Gutierrez on omassa kotimaassaan, mutta herra veti jälleen kerran todella loistavan roolin tässäkin elokuvassa, eikä jäänyt Alain Hernandez yhtään sen hassummaksi. Jotenkin edelleen yllättää suuresti, miten hyviä ja laadukkaita nämä Espanajalaiset leffat yksi toisensa jälkeen ovat.

Leffan juoni oli mielenkiintoinen ja hieman Oceans henkinen, vaikka leffa ei nyt muuten lainkaan Oceania muistuttanutkaan, vaan oli enemmänkin toimintaleffaan kallistuva. Leffassa oli selkeästi juoni, mutta lisäksi toimintaa oli sopivasti. Pitää näin jälkikäteen myös todeta, että juonenkäänteet ja loppuratkaisu pääsi yllättämään erittäin positiivisesti, en olisi tuota loppua itse ajatellut. Lisäksi äänien ja kuvan puolesta tämäkin leffa toimi hyvin, toisin tässä vuonna 2016 valmistuneessa leffassa ei Atmosta nähty. Leffa oli niin mielenkiintoinen, että meinasi jopa kuvat unohtua leffan aikana ottaa, joten kuvamateriaali on tällä kertaa leffan hyvin loppuosasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s